Grilované jehněčí špízy

Grilované jehněčí špízy

Jehněčí maso není typické pro grilování. Když jej ale pořádně namarinujete a důkladně ogrilujete, výsledkem budete nadšení. Výborné k němu jsou třeba osvěžují tzatziky.
Raw tiramisu s irským mechem a superovocem

Raw tiramisu s irským mechem a superovocem

Nejlepším chuťovým zážitkem, jaký si v poslední době doma s oblibou dopřáváme, je RAW TIRAMISU. V rámci raw stravy se jedná o složitější gurmánský recept, který je na přípravu složitý asi jako pečený dort nebo zákusek. Toto raw Tiramisu navíc obsahuje mořskou řasu (tzv. Irský mech) a také superovoce Lucumu. Obě dvě ingredience dezert krásně ztuží a navíc jsou dokonale prospěšné pro lidské tělo. Na tomto Tiramisu si nejen slastně pochutnáte, ale zároveň dodáte svému tělu obrovskou dávku vitamínů, kolagenu a dalších zdraví prospěšných látek.
Lahodné cupcakes

Lahodné cupcakes

Čokoládové cupcakes jsou příjemný zákusek ke kávě nebo po obědě. Do večera nezbyde ani jeden!
Pečená rajčata s rozmarýnem

Pečená rajčata s rozmarýnem

Konec léta je tím správným obdobím pro sklizeň voňavých, sluncem vyhřátých rajčat. Pokud si jejich sladkou chuť budete chtít dopřát i v zimě, upečte je podle tohoto receptu a uchovejte na horší časy.
Bylinkové pesto

Bylinkové pesto

Jednoduchý způsob, jak uchovat přebytky bylinek, je připravit z nich pesto. Tato pasta z bylinek, oříšků a česneku pak krásně doplní třeba těstoviny a přinese do vaší kuchyně vůni léta v každém ročním období.
Slaný koláč se špenátem

Slaný koláč se špenátem

Francouzský koláč quiche (vyslovte kyš) je stejně univerzální jako pizza - a stejně tak dobrý. Do korpusu z těsta můžete přidat své oblíbené maso nebo zeleninu. Chutná horký i studený, zkuste si jej přibalit i na piknik.
Pečený hřbet

Pečený hřbet

Marinované jehněčí maso je potřeba dlouho pomalu táhnout. Čekání se vám odmění výbornou chutí masa, které se bude skoro rozpadat.
Rajčatová omáčka

Rajčatová omáčka

Třeba taková raw rajčatová omáčka ze sušených rajčat, čerstvých rajčat a bazalky je naprosto famózní.