Majonézová omáčka s ančovičkou, kapary a čerstvým estragonem, remuládová omáčka


Pikantní omáčka může být jedním z nenápadných způsobů, jak vyzkoušet kapary a ančovičky, které se v českých spížích ještě moc nezabydlely.
Pikantní omáčka může být jedním z nenápadných způsobů, jak vyzkoušet kapary a ančovičky, které se v českých spížích ještě moc nezabydlely.
Porce
300 ml
Doba přípravy
15 minut
Doba vaření
bez vaření
Suroviny
    majonéza 200g
    kapary 2lžíce
    okurka 1ks kyselá, nakrájená na drobné kostky
    estragon 1lžíce
    kerblík 1lžíce
    petržel 1lžíce
    hořčice 40g dijonská
    olej 1lžička
Pokyny
  1. Všechny ingredience umixujeme do jemné emulze, přendáme do plastového kontejneru s víčkem a necháme rozležet v lednici.
  2. Výborně se hodí k rybám v aspiku či jako dip k rybám, masům, syrové zelenině nebo bramborovým hranolkům.
Tisknout

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


*