Vaječné ragů s kapary a ančovičkami

Když zbydou vajíčka natvrdo, můžete z nich připravit skvělé vaječné ragů. Tento jednoduchý recept vám také nabízí možnost vyzkoušet kapary a ančovičky. Pikantní dresink z hořčice můžete využít i na zeleninové saláty.
Když zbydou vajíčka natvrdo, můžete z nich připravit skvělé vaječné ragů. Tento jednoduchý recept vám také nabízí možnost vyzkoušet kapary a ančovičky. Pikantní dresink z hořčice můžete využít i na zeleninové saláty.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
4 porce
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
10 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Suroviny
    vejce 1ks uvařené
    hořčice dijonská
    vinný ocet červený
    ančovička nebo kapary
Pokyny
  1. Smícháme hořčici s pepřem a solí, přiléváme ocet.
  2. Ingredience mají mít stejnou teplotu, aby se dresink nesrazil.
  3. Olej přiléváme pomalu a pomocí metličky vyšleháme v emulzi.
  4. Přidáme nakrájená kapary a ančovičky (možno nahradit sardelovou pastou nebo očky) a nakrájenou pažitku.
  5. Nakrájíme vajíčka a promícháme s dresinkem.
  6. Podáváme na toustech s jarní cibulkou. Můžeme jíst i druhý den.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*