• O projektu
  • Search
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Jak v kuchyni

Jak v kuchyni

Pokud rádi vaříte, zkoušíte nové recepty, zajímáte se o novinky ze světa potravin a nejste lhostejní ke třídění odpadů, tak jste tu správně!

Skip to content
Menu
  • Recepty
  • Články
  • Seriály
  • Soutěže a kvízy
  • Vaše recepty
  • Ke stažení
  • Encyklopedie potravin

Suroviny: estragon

Stonky na bylinkové emulzi

Risotto z vyhozených bylinkových stonků aneb stonky na bylinkové emulzi

Šéfkuchař Oldřich Sahajdák nám představí výborný recept na risotto z nevyužitých bylinkových stonků v duchu "zero waste", které si připravíme na bylinkové emulzi.
Majonézová omáčka s ančovičkou, kapary a čerstvým estragonem, remuládová omáčka

Majonézová omáčka s ančovičkou, kapary a čerstvým estragonem, remuládová omáčka

Pikantní omáčka může být jedním z nenápadných způsobů, jak vyzkoušet kapary a ančovičky, které se v českých spížích ještě moc nezabydlely.

Nejčtenější články

  • bazalka-titulka
    10 způsobů jak využít bazalku v kuchyni
  • ovoce-děti-lívance1
    Jaká jídla jsou nevhodná pro batolata a děti od 1- 4 let
  • brambory_titulka
    Můžeme jíst naklíčené brambory?
  • salaty-titulka
    Čtrnáct druhů salátů, které stojí za to vyzkoušet
  • postupne-zavadeni-prikrmu_jak-na-to
    Postupné zavádění příkrmů – jak na to?
  • spenat-titulka
    12 zásaditých potravin pro zdravé tělo

Hodí se Vám do kuchyně

Infografika o třídění odpadu ze skla

Infografika o třídění odpadu ze skla

Zobrazit
© Copyright 2014 – 2022 – Jak v kuchyni     Zásady ochrany osobních údajů
Magazine WordPress Themes by DesignOrbital
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
×