Zeleninová sekaná

Kdy jste si naposledy dopřáli domácí sekanou? Toto tradiční jídlo si můžete připravit z různých druhů masa a naplnit jej vejcem nebo bylinkami. S bramborovou kaší bude sekaná královnou nedělního oběda!
Kdy jste si naposledy dopřáli domácí sekanou? Toto tradiční jídlo si můžete připravit z různých druhů masa a naplnit jej vejcem nebo bylinkami. S bramborovou kaší bude sekaná královnou nedělního oběda!
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
1 šiška sekané
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
30 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Suroviny
    rohlík 2ks namočený v mléce
    vejce 3ks
    cibule 1ks
    česnek 2stroužky
    mrkev 1ks nastrouhaná na struhadle na silnější plátky
    celer 1ks nastrouhaný na silnější plátky
    cuketa 1ks
    strouhanka na zahuštění
Pokyny
  1. Všechny ingredience zpracujeme v míse, zahustíme strouhankou.
  2. Ze směsi uděláme větší váleček, který pečeme ve vymazaném pekáči a podlité mírně vodou při teplotě 180 stupňů zhruba hodinku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*