Pudink z jasmínové rýže a kokosu

Kdo si zamiloval atmosféru asijské kuchyně, určitě ocení tento dezert. Omámí vás kokosovou chutí a vůní, díky barvě z řepy bude navíc krásně růžový.

Kdo si zamiloval atmosféru asijské kuchyně, určitě ocení tento dezert. Omámí vás kokosovou chutí a vůní, díky barvě z řepy bude navíc krásně růžový.
Kdo si zamiloval atmosféru asijské kuchyně, určitě ocení tento dezert. Omámí vás kokosovou chutí a vůní, díky barvě z řepy bude navíc krásně růžový.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
1 porce
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
15 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Doba vaření
bez vaření
Suroviny
    kokos 100g strouhaný
    syrovátka vegan protein nebo
    ovoce čerstvé nebo ovoce sušené mrazem
Pokyny
  1. Uvařenou jasmínovou rýži smícháme s kokosem a promixujeme s rýžovým sirupem.
  2. Ozdobíme ovocem a sójovým jogurtem Sojade.
  3. Posypeme kokosem, který jsme předem obarvili lžičkou jablečno-řepové šťávy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*