Pštrosí maso s rozmarýnem


Pštrosí maso s rozmarýnem
Přinášíme tip na skvělý recept ze skvělého pštrosího masa. Exotiku stačí ochutit rozmarýnem. Jak na to?
Pštrosí maso s rozmarýnem
Přinášíme tip na skvělý recept ze skvělého pštrosího masa. Exotiku stačí ochutit rozmarýnem. Jak na to?
Porce
2 porce
Doba přípravy
30 minut
Doba vaření
6 minut
Suroviny
    rajčata 100g sušená
    rozmarýn 20g čerstvý
    česnek 3stroužky
    sůl mořská, hrubozrnná
    pepř celý
Pokyny
  1. Lístky rozmarýnu utřeme v hmoždíři společně s česnekem a solí na kaši.
  2. Do masa na steak vyřízneme kapsu, do které naskládáme sušená rajčata, směs z hmoždíře a vše zakápneme olivovým olejem.
  3. Kapsy uzavřeme pomocí párátek.
  4. Zbylou směsí z hmoždíře maso potřeme z obou stran, posypeme čerstvým pepřem a zakápneme olivovým olejem.
  5. Steaky uložíme do nádoby s víkem a necháme je přibližně 3 hodiny odležet v lednici.
  6. Poté je opečeme na rozpáleném olivovém oleji.
  7. Z každé strany přibližně 3 minuty.
  8. Opečené maso položíme na plech a pečeme v troubě na 180 °C opět cca 3 minuty nebo podle preferované chuti.
  9. Výběr přílohy je jen na vás - dobrou chuť!
Tisknout
Tags: ,

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


*