Pikantní dýňová polévka


V létě se nebojte své pokrmy více okořenit. Díky pálivému koření se budete více potit a tak se i ochlazovat.
V létě se nebojte své pokrmy více okořenit. Díky pálivému koření se budete více potit a tak se i ochlazovat.
Porce
2 porce
Doba přípravy
20 minut
Doba vaření
20 minut
Suroviny
    dýně 2šálky vydlabaná dužina
    cibule 1ks
    brambory 1ks
    smetana 200ml
    zázvor 3ks
    kari 3lžíce žluté nebo červené
    česnek 4stroužky
Pokyny
  1. Dužinu dýně a bramboru pokrájíme na kostičky a orestujeme na oleji.
  2. Přidáme kari pastu, nastrouhaný zázvor a česnek na plátky.
  3. Podlijeme trochou vývaru a dusíme doměkka.
  4. Nakonec přidáme smetanu, necháme přejít varem, rozmixujeme a podáváme ozdobené koriandrem.

Štítky:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


*