Pikantní dýňová polévka

V létě se nebojte své pokrmy více okořenit. Díky pálivému koření se budete více potit a tak se i ochlazovat.
V létě se nebojte své pokrmy více okořenit. Díky pálivému koření se budete více potit a tak se i ochlazovat.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
2 porce
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
20 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Chod
Suroviny
    dýně 2šálky vydlabaná dužina
    cibule 1ks
    brambory 1ks
    smetana 200ml
    zázvor 3ks
    kari 3lžíce žluté nebo červené
    česnek 4stroužky
Pokyny
  1. Dužinu dýně a bramboru pokrájíme na kostičky a orestujeme na oleji.
  2. Přidáme kari pastu, nastrouhaný zázvor a česnek na plátky.
  3. Podlijeme trochou vývaru a dusíme doměkka.
  4. Nakonec přidáme smetanu, necháme přejít varem, rozmixujeme a podáváme ozdobené koriandrem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*