Pečená bageta s červenou řepou a kozím sýrem

Nebojte se neobvyklých jídel a upečte si zdravou červenou řepu v kombinaci s kozím sýrem, rukolou a křupavou bagetou. Během pár okamžiků tak vykouzlíte originální předkrm nebo lehkou večeři.
Nebojte se neobvyklých jídel a upečte si zdravou červenou řepu v kombinaci s kozím sýrem, rukolou a křupavou bagetou. Během pár okamžiků tak vykouzlíte originální předkrm nebo lehkou večeři.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
4 porce
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
30 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Chod
Suroviny
    pečivo 1ks bageta, celozrnná
    sýr 100g kozí
    rukola 2hrsti
    sůl hrubozrnná
    pepř černý
Pokyny
  1. Červenou řepu oloupejte, nakrájejte na kostičky a rozprostřete ji na plech vyložený pečicím papírem. Kostičky řepy pokapejte olivovým olejem, posypte solí, pepřem a nechte je péct v troubě vyhřáté na 180 stupňů cca 30-40 minut do změknutí.
  2. Upečené plátky bagety vyskládejte na talíř a na každý položte malou hrst rukoly. Přidejte kostky červené řepy a vše nakonec posypte rozdrobeným kozím sýrem. Podávejte teplé.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*