Pečená bageta s červenou řepou a kozím sýrem


Nebojte se neobvyklých jídel a upečte si zdravou červenou řepu v kombinaci s kozím sýrem, rukolou a křupavou bagetou. Během pár okamžiků tak vykouzlíte originální předkrm nebo lehkou večeři.
Nebojte se neobvyklých jídel a upečte si zdravou červenou řepu v kombinaci s kozím sýrem, rukolou a křupavou bagetou. Během pár okamžiků tak vykouzlíte originální předkrm nebo lehkou večeři.
Porce
4 porce
Doba přípravy
30 minut
Doba vaření
50 minut
Suroviny
    pečivo 1ks bageta, celozrnná
    sýr 100g kozí
    rukola 2hrsti
    sůl hrubozrnná
    pepř černý
Pokyny
  1. Červenou řepu oloupejte, nakrájejte na kostičky a rozprostřete ji na plech vyložený pečicím papírem. Kostičky řepy pokapejte olivovým olejem, posypte solí, pepřem a nechte je péct v troubě vyhřáté na 180 stupňů cca 30-40 minut do změknutí.
  2. Upečené plátky bagety vyskládejte na talíř a na každý položte malou hrst rukoly. Přidejte kostky červené řepy a vše nakonec posypte rozdrobeným kozím sýrem. Podávejte teplé.
Tags: , ,

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


*