Klasický je salát z nastrouhané kedlubny s křenem nebo česnekem, případně se zakysanou smetanou nebo tvarohem. Tepelně ji můžete upravit na bramboráky, zapéci, osmahnout nebo připravit jako mozeček.
    
|  | 
Klasický je salát z nastrouhané kedlubny s křenem nebo česnekem, případně se zakysanou smetanou nebo tvarohem. Tepelně ji můžete upravit na bramboráky, zapéci, osmahnout nebo připravit jako mozeček.
     | 
|   | 
Porce     
1 porce     |   | 
Doba přípravy     
10 minut     |   | 
Chod     | 
Pokyny    
- Nakrájené kedlubny osmahneme na másle, přidáme česnek a mírně osmahneme.
- Pak přidáme vývar, podusíme doměkka.
- Nakonec zalijeme smetanou a necháme přejít varem.
- Hodí se jako příloha k masu nebo samostatné jídlo.

