Dušená česneková kedlubna


Klasický je salát z nastrouhané kedlubny s křenem nebo česnekem, případně se zakysanou smetanou nebo tvarohem. Tepelně ji můžete upravit na bramboráky, zapéci, osmahnout nebo připravit jako mozeček.
Klasický je salát z nastrouhané kedlubny s křenem nebo česnekem, případně se zakysanou smetanou nebo tvarohem. Tepelně ji můžete upravit na bramboráky, zapéci, osmahnout nebo připravit jako mozeček.
Porce
1 porce
Doba přípravy
10 minut
Doba vaření
20 minut
Suroviny
    kedlubna 2ks
    česnek 2stroužky
    máslo 1lžíce
    smetana 50ml
Pokyny
  1. Nakrájené kedlubny osmahneme na másle, přidáme česnek a mírně osmahneme.
  2. Pak přidáme vývar, podusíme doměkka.
  3. Nakonec zalijeme smetanou a necháme přejít varem.
  4. Hodí se jako příloha k masu nebo samostatné jídlo.

Štítky:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


*