Čarování se ztvrdlými rohlíky

Šéfkuchař Marek Šáda nás naučí, jak ze ztvrdlých rohlíků uděláme skvělé lívance, po kterých se bude olizovat celá naše rodina.
Šéfkuchař Marek Šáda nás naučí, jak ze ztvrdlých rohlíků uděláme skvělé lívance, po kterých se bude olizovat celá naše rodina.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
5 lívanců
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
15 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Doba vaření
20 minut
Suroviny
    pečivo 200g tvrdé rohlíky
    smetana 150ml
    máslo 50g
    cukr 50g
    vejce 2ks
    med
Pokyny
  1. Pečivo natrháme na menší kousky.
  2. Zalijeme ho smetanou.
  3. Přidáme žloutky.
  4. Promícháme.
  5. Z bílků a cukru vyšleháme sníh.
  6. Sníh přidáme se zbytku směsi.
  7. Na pánvi rozpustíme máslo.
  8. Těsto pomalu opékáme dozlatova.
  9. Lívance na talíři dochutíme a ozdobíme ovocem, medem a bylinkami.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*