Řepa je skvělá pro pleť, postavu, imunitu a ještě výborně chutná. Využijete ji do tradiční polévky, která pochází z Ruska, do boršče.
Produkty z řady – tuky rostlinné
Jemné krémové rizoto je takové malé pohlazení po duši. Spojení silného vývaru, parmezánu a voňavého citrónu zaručeně potěší vaše chuťové buňky.
Milujete kuřecí prsíčka, ale už nevíte, jak je připravit jinak než podle několika vašich oblíbených receptů? V tom případě vyzkoušejte ten náš! Česnekovému máslu, křupavé slanině a zlatavé strouhance v kapse z kuřecích prsíček určitě neodoláte!
Recept na tyto dobroty se liší vesnice od vesnice. Pečou se jak kynuté, tak piškotové. Někde se vykrajují, jinde plní do formiček. Vždy chutnají výborně!
Jednoduché, levné a tuze dobré cukroví je tradičně spojované s masopustním veselím.
Čas přípravy kaštanů nastává v našich končinách na podzim a v zimě. Můžete si je vyzkoušet pečené v troubě nebo nechte jejich nasládlou chutí ozvláštnit krůtí maso jako nádivku. Chutná výborně i jako samostatná příloha.
Jakou vůni si spojíte s obdobím Vánoc? My tu perníčkovou. Letos dětem na Mikuláše připravte sladké odměny doma a ideálně je rovnou zapojte i do procesu výroby!
Čokoládu milují všechny generace, její konzumace nejen zlepšuje náladu, ale zlepšuje prokrvení a snižuje krevní tlak. Studentskou pečeť znají mnozí z dětství, připomeňte si ty radostné chvilky s touto čokoládou a vyzkoušejte si její přípravu doma.
Na tenhle koláč z čekanky návštěva rozhodně čekat nebude – je totiž hotový cobydup.
Co myslíte, může burger ještě vůbec něčím překvapit? Jeden by řekl, že ne, ale tenhle rozhodně ano. Představte si pořádnou dávku hovězího masa, klobásek, papriky a cibule... To vše v křupavé housce a sklenici vychlazeného piva k tomu. No řekněte sami, dokázali byste tomu odolat?
Chorvatsko je jedna z nejoblíbenějších českých dovolenkových destinací. Co ale chorvatská kuchyně? Jistě jste na svých dovolených u moře ochutnali mnohé místní speciality. S námi si dnes zkuste připravit obdobu našich šťouchaných brambor.











