Domácí čokoláda Studentská pečeť

Čokoládu milují všechny generace, její konzumace nejen zlepšuje náladu, ale zlepšuje prokrvení a snižuje krevní tlak. Studentskou pečeť znají mnozí z dětství, připomeňte si ty radostné chvilky s touto čokoládou a vyzkoušejte si její přípravu doma.
Čokoládu milují všechny generace, její konzumace nejen zlepšuje náladu, ale zlepšuje prokrvení a snižuje krevní tlak. Studentskou pečeť znají mnozí z dětství, připomeňte si ty radostné chvilky s touto čokoládou a vyzkoušejte si její přípravu doma.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
10 kostiček
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
20 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Chod
Suroviny
    cukr 250g moučkový
    kakao 120g
    tuk 200g
    ořechy 150-200g
Pokyny
  1. V horké lázni si rozpustíme tuk, do něj pak pečlivě vmícháme kakao a cukr tak, aby vznikla hladká konzistence.
  2. Do ještě horké směsi vmícháme ořechy a kandované ovoce.
  3. Ještě v tekutém stavu rozlijte čokoládu do formiček a necháme ztuhnout.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*