Karamelové řezy


I hřešit se musí umět. Neodývejte se tabulkou čokolády a dopřejte si ke kávě domácí karamelové řezy!
I hřešit se musí umět. Neodývejte se tabulkou čokolády a dopřejte si ke kávě domácí karamelové řezy!
Porce
Dortová forma 20 cm
Doba přípravy
20 minut
Doba vaření
35 minut
Suroviny
    cukr 25dkg
    tuk 25dkg rostlinný
    žloutky 5ks
    bílky 5ks
    kakao 2lžíce
    hladká mouka 4lžíce
    ořechy 15dkg
    máslo 25dkg
    Salko 1plechovka
Pokyny
  1. Salko uvaříme v konzervě zhruba 2 hodiny a poté necháme vychladnout. Rostlinný tuk smícháme s 25 dkg cukru, všemi žloutky, 2 lžícemi kakaa a pomletými oříšky.
  2. Poté opatrně vmícháme vyšlehané bílky s moukou.
  3. Těsto vlijeme na vymaštěný a moukou vysypaný plech a pečeme zhruba 30 minut při teplotě okolo 180°C.
  4. Náplň, kterou si vytvoříme smícháním Salka s máslem, natřeme na těsto a řezy a ve finále polejeme kvalitní čokoládovou polevou.

Štítky:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


*