Čokoládu milují všechny generace, její konzumace nejen zlepšuje náladu, ale zlepšuje prokrvení a snižuje krevní tlak. Studentskou pečeť znají mnozí z dětství, připomeňte si ty radostné chvilky s touto čokoládou a vyzkoušejte si její přípravu doma.
Produkty z řady – pochutiny
Ideální lehká večeře pro dva v období, kdy potřebujete „hlídat váhu“
Karbanátky v odlehčené verzi z tvarohu jsou plné zdravých a lehce stravitelných bílkovin. Můžete vynechat slaninu, přidat nasekané bylinky a máte z nich vegetariánskou pochoutku.
Bešamelová omáčka je jednou ze základních omáček francouzské kuchyně. Je velice jednoduchá na přípravu a neuvěřitelně všestranná v kuchyni. Můžete ji použít při přípravě krémových polévek, zapékaných pokrmů nebo tradičních italských lasagní.
Chuťově bohatý raw salát, který může být jak předkrmem, tak i plnohodnotným jídlem.
Pokud si ráno chcete dopřát královskou snídani, připravte si tyto jednoduché lívance. Jsou jemné, nadýchané a zaberou vám méně času, než se zdá. A pečená jablka nejenže skvěle chutnají, ale zároveň provoní i celý váš byt.
Křupavé ovesné koláčky a jemná čokoládová náplň. Nuda? Stačí přidat sezamovou pastu a krystalky soli. Zkusíte tyhle cool koláčky upéct?
Tento recept pochází od slavného belgického čokolatiéra Dominiquea Persoone, který vyráběl čokoládové pralinky i pro členy Rolling Stones. Citrusy máčené v čokoládě zaujmou kombinací chutí a jsou i ozdobou každého stolu.
Moučník, který vám poskytne hned dva zážitky najednou: Až se do koláčů zakousnete, nejprve ucítíte pikantní chuť švestkových povidel a vzápětí vás okouzlí chuť jemné tvarohové náplně.
Rajčatový salát s bylinkami a celozrnným chlebem je skvělý a lehký oběd. Syrová zelenina prospěje těm, kdo chtějí pročistit svůj organismus, anebo shodit pár přebytečných kil.











