Cizrnový raw salát

Chuťově bohatý raw salát, který může být jak předkrmem, tak i plnohodnotným jídlem.
Chuťově bohatý raw salát, který může být jak předkrmem, tak i plnohodnotným jídlem.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
1 porce
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
10 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Chod
Suroviny
    cizrna 100g naklíčená
    rajčata 2ks
    okurka 1ks
    celer 4stopky řapíkatý
    rukola 50g
    olivy 1hrst nejlépe raw sušené olivy
    salát listový
    omáčka Tahini
    olivový olej nejlépe extra panenský zastudena listovaný
    ořechy vlašské
    sůl himalájská nebo mořská
Pokyny
  1. Tři dny klíčenou cizrnu přidáme do směsi listového salátu, 2 středně velkých rajčátek, 1 okurky, řapíkatého celeru a rukoly.
  2. Nakrájíme hrst oliv, nadrobno nakrájených 10-15 listů čerstvé bazalky, 1 polévkovou lžíci sezamové Tahini omáčky, vymačkáme ½ citronu, 2 hrsti podrcených vlašských ořechů, špetku soli (himalájské nebo mořské), a polévkovou lžíci panenského olivového oleje.
  3. Vše zamícháme a užíváme 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*