Lodičky plněné pistáciemi

Ideální lehká večeře pro dva v období, kdy potřebujete „hlídat váhu“
Ideální lehká večeře pro dva v období, kdy potřebujete „hlídat váhu“
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
2 porce
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
15 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Suroviny
    čekanka 2puky
    jogurt 1ks bílý
    cibule 1ks
    olivový olej 1lžíce
    ořechy 5dkg pistáciové
Pokyny
  1. Puky rozložíme na jednotlivé listy, pečlivě je omyjeme a osušíme.
  2. Můžeme je také předem krátce namočit do oslazené vody.
  3. V misce smícháme jogurt, olej a citronovou šťávu, přidáme nadrobno nakrájenou naťovou cibulku.
  4. Vzniklou „majonézu“ podle chuti přisolíme a naplníme jí připravené čekankové listy, které jsme předtím rozložili na talíř.
  5. Povrch posypeme nadrobno pokrájenými pistáciovými oříšky a ozdobíme čerstvou petrželkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*