Lodičky plněné pistáciemi


Ideální lehká večeře pro dva v období, kdy potřebujete „hlídat váhu“
Ideální lehká večeře pro dva v období, kdy potřebujete „hlídat váhu“
Porce
2 porce
Doba přípravy
15 minut
Doba vaření
bez vaření
Suroviny
    čekanka 2puky
    jogurt 1ks bílý
    cibule 1ks
    olivový olej 1lžíce
    ořechy 5dkg pistáciové
Pokyny
  1. Puky rozložíme na jednotlivé listy, pečlivě je omyjeme a osušíme.
  2. Můžeme je také předem krátce namočit do oslazené vody.
  3. V misce smícháme jogurt, olej a citronovou šťávu, přidáme nadrobno nakrájenou naťovou cibulku.
  4. Vzniklou „majonézu“ podle chuti přisolíme a naplníme jí připravené čekankové listy, které jsme předtím rozložili na talíř.
  5. Povrch posypeme nadrobno pokrájenými pistáciovými oříšky a ozdobíme čerstvou petrželkou.
Tisknout
Tags:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


*