• O projektu
  • Search
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest
Jak v kuchyni

Jak v kuchyni

Pokud rádi vaříte, zkoušíte nové recepty, zajímáte se o novinky ze světa potravin a nejste lhostejní ke třídění odpadů, tak jste tu správně!

Skip to content
Menu
  • Recepty
  • Články
  • Seriály
  • Videa
  • Soutěže a kvízy
  • Ke stažení
  • Encyklopedie potravin
Jedlá soda – 11 způsobů, jak ji využít nejen v kuchyni
Články

Jedlá soda – 11 způsobů, jak ji využít nejen v kuchyni

Posted on 22. 10. 20148. 12. 2014 by Jakvkychyni.cz
Jedlá soda stojí doslova pár korun a v kuchyni ji můžete využít k pečení i úklidu. Její hlavní vlastností je, že neutralizuje pH. Kypřidlo pro…
Dětské svačinky: Jak připravit ty nejlepší!
Články

Dětské svačinky: Jak připravit ty nejlepší!

Posted on 20. 10. 201410. 3. 2024 by Jakvkychyni.cz
Pravidelná strava je zvlášť pro děti velmi důležitá. Děti totiž potřebují v průběhu dne dostatek energie, kterou bez svačin a snídaní nemají. Správným stravováním má…
Hledáme kuchařky do Duelu
Duely

Hledáme kuchařky do Duelu

Posted on 17. 10. 201422. 8. 2016 by Jakvkychyni.cz
Pečete super koláče a jste přebornicí ve všech kuchyňských disciplínách? Právě vás hledáme,abyste se zúčastnila našich Duelů. V každém Duelu se proti sobě utkají dvě…
Pět olejů, které ve vaší kuchyni nesmějí chybět
Články

Pět olejů, které ve vaší kuchyni nesmějí chybět

Posted on 13. 10. 201416. 2. 2015 by Jakvkychyni.cz
Olivový a řepkový olej jsou stálicemi mezi oleji. Pokud ale olivový olej používáte na smažení, protože je zdravější než máslo, zbystřete. Při velkých teplotách se…
S kukuřicí proti stresu a únavě
Produkty z řady - zelenina

S kukuřicí proti stresu a únavě

Posted on 6. 10. 201422. 8. 2016 by Jakvkychyni.cz
Kukuřice v našich krajích už zdomácněla. Díky své lahodné chuti se stala oblíbenou pochoutkou, ať už ve formě popcornů, příloh, nebo samostatně uvařené. Kukuřice má…
Nejčastější mýty o třídění odpadů v domácnosti
Články

Nejčastější mýty o třídění odpadů v domácnosti

Posted on 3. 10. 201423. 2. 2016 by Jakvkychyni.cz
Má smysl třídit? Skončí všechno skutečně na jedné hromadě? Mám vymývat kelímky od jogurtů nebo ne? Jak je možné, že se u nás třídí jen…
Vracíme se k tradicím
Články

Vracíme se k tradicím

Posted on 30. 9. 20148. 12. 2014 by Jakvkychyni.cz
Dlouhé roky se v Čechách vařila pouze standardní jídla a úplně se zapomínalo na klasické chuťovky našich předků. Naštěstí poslední roky se pomalu lidé vrací…
Moderní úpravy masa
Články

Moderní úpravy masa

Posted on 30. 9. 201411. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
Moderní technologie nám nejen zjednodušují práci, ale také přinášejí nové možnosti ve vaření. Díky nim zůstávají v potravinách živiny a tělu prospěšné látky. Teď se…
Podle čeho si vybrat steak
Články

Podle čeho si vybrat steak

Posted on 30. 9. 201411. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
Abyste se orientovali v spleti různých steaků, připravili jsme pro vás jednoduchý přehled. Většinou se jedná o maso vyzrálé, které zráním získalo křehkost, a proto…
Ryby a další živočichové od nás či ze světa
Články

Ryby a další živočichové od nás či ze světa

Posted on 30. 9. 201411. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
Ačkoliv jsou ryby skvělým zdrojem kvalitních bílkovin a dalších tělu prospěšných látek, je jejich konzumace v českých domácnostech mizivá. Někteří lidé říkají, že jim rybí…
Udělejte si vynikající roastbeef
Články

Udělejte si vynikající roastbeef

Posted on 30. 9. 201424. 2. 2015 by Jakvkychyni.cz
Rádi byste si udělali dobrý roastbeef, ale nevíte jak na to? V tomto článku vám poradíme nejen jak na to, ale také zajímavé tipy, které…

Posts pagination

Previous Page Page 1 … Page 230 Page 231 Page 232 … Page 235 Next Page
Videorecepty na YouTube

Nejčtenější články

  • brusinky-scaled
    Trápí vás záněty močových cest? Víme, jak na ně vyzrát!
  • shutterstock_245158483-1
    Jitrocel: Vyrobte si sirup, odvar nebo med
  • rýma_nahled
    Babiččiny rady a tipy: jak na nachlazení?
  • ppc-1800x1800-1-150x150
    Májová soutěž 2025 s Jakvkuchyni.cz
  • bazalka-titulka
    10 způsobů jak využít bazalku v kuchyni
  • spenat-titulka
    12 zásaditých potravin pro zdravé tělo

Hodí se Vám do kuchyně

Infografiky: Odkud je to maso?

Infografiky: Odkud je to maso?

Připravili jsme pro vás názornou pomůcku, díky které budete vždy znát správný název vybraného hovězího masa. Dozvíte se i doporučenou přípravu a pro jaké pokrmy se daný kousek hodí.

Zobrazit
© Copyright 2014 – 2025 – Jak v kuchyni     Zásady ochrany osobních údajů
Magazine WordPress Themes by DesignOrbital
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
×
 

Loading Comments...