Quinoa salát se sýrem feta

Quinoa salát se sýrem feta

Quinoa patří mezi oblíbené bezlepkové suroviny. Má jemně oříškovou chuť a obsahuje velké množství vlákniny. Lze z ní připravit například jednoduchý a výborný salát s feta sýrem - vyzkoušejte recept od Jakvkuchyni.cz!
Špenátové rizoto s lososem a parmazánem

Špenátové rizoto s lososem a parmazánem

Základem dobrého rizota je správný typ rýže - arborio, kvalitní suché víno a hodně vývaru. Do základu pak můžeme přidat další ingredience. Uvařte si lahodné domácí rizoto na bílém víně s lososem, špenátem a parmazánem podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Pečené kuře s kopřivovou nádivkou a karotkou na uzeném másle

Pečené kuře s kopřivovou nádivkou a karotkou na uzeném másle

Co může být lepší, než oslavit příchod jara delikátním jídlem připravným pokrmem z čerstvých surovin? Pečené kuře s kopřivovou nádivkou je spojení křehkého masa, aromatických bylinek a kořenové zeleniny. Připravte si pečené kuře s kopřirovou nádivkou a barevnou karotkou na uzeném másle s čerstvými bylinkami podle receptu na Jakvkuchyni.cz!
Jehněčí s jarní zeleninou

Jehněčí s jarní zeleninou

Tradiční jarní lahůdkou je jehněčí maso, které není třeba složitě upravovat a velmi dobře chutná například s čerstvou jarní zeleninou. Vyzkoušejte recept na lahodné jehněčí maso s glazovanou karotkou a blanšírovaným chřestem podle receptu od Jakvkuchyni.cz.
Krémová brokolicová polévka s mrkví a čedarem

Krémová brokolicová polévka s mrkví a čedarem

Brokolicovou polévku můžeme připravit na mnoho způsobů. Lze ji kombinovat s další zeleninou (květákem, pórkem...), a zjemnit například kokosovým mlékem. Zkuste si připravit brokolicovou polévku s mrkví a čedarem podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Velikonoční jehněčí roláda

Velikonoční jehněčí roláda

Jehněčí maso se u nás v kuchyni nepoužívá příliš často. Věřte ale, že právě roláda z jehněčího masa je ideální příležitostí s příchutí jara, jak oslavit Velikonoce. Tento recept přináší kombinaci lahodného jehněčího masa s bylinkami a chuťově plnou omáčkou z červeného vína. To vše doplněné o barevnou zeleninovou přílohou pro chuťovou symfonii. Jak si připravit lahodnou jehněčí roládu na víně prozradí v receptu Jakvkuchyni.cz!
Drožďová pomazánka

Drožďová pomazánka

Možná si ji ještě pamatujeme ze školky, nebo z dob, kdy vám ji připravovala babička. Pomazánka z droždí patří mezi recepty, které bychom mohli jednoduše nazvat "za málo peněz hodně muziky" a je to skutečně tak! Droždí je totiž neskutečně zdravé a právě v drožďové pomazánce chutná opravdu skvěle. Zkuste ji podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Pečený králík s kořenovou zeleninou

Pečený králík s kořenovou zeleninou

Králičí maso se na talířích našich předků objevovalo poměrně často. Dnes se s ním setkáme o poznání méně, ale je to velká škoda! Je velmi chutné, jemné a dietní. Připravte si lahodné králičí maso na bílém víně s bylinkami a kořenovou zeleninou podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Dětský příkrm z červené čočky, batátů a žloutku

Dětský příkrm z červené čočky, batátů a žloutku

První jídlo je pro mnoho maminek a jejich děti opravdu důležitý okamžik. Připravme svým drobečkům tu nejlepší startovní lahůdku! Připravte rychlý a chutný dětský příkrm z čočky, batátů a žloutku podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Hrstková polévka

Hrstková polévka

Hrstková polévka patří mezi klasické české polévky. Její základ tvoří směs luštěnin a zeleniny. Přidat můžeme také kroupy, ovesné vločky nebo brambory. Určitě nezapomeňme na bylinky a ocet, který dodá polévce příjemnou nakyslost a svěžest. Jak na lahodnou domácí hrstkovou polévku poradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Šťavnatý domácí roastbeef

Šťavnatý domácí roastbeef

V jednoduchosti je krása a u hovězího roastbeefu to platí dvojnásob! Dokonale šťavnaté a růžové tenké plátky hovězího masa chutnají báječně teplé i studené. Můžeme je servírovat s brambory, salátem, ale hodí se i do sendvičů, lze s nimi ozdobit také chlebíčky. Jak si připravit domácí šťavnatý roastbeef prozradí v receptu Jakvkuchyni.cz!