• O projektu
  • Search
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest
Jak v kuchyni

Jak v kuchyni

Pokud rádi vaříte, zkoušíte nové recepty, zajímáte se o novinky ze světa potravin a nejste lhostejní ke třídění odpadů, tak jste tu správně!

Skip to content
Menu
  • Recepty
  • Články
  • Seriály
  • Videa
  • Soutěže a kvízy
  • Ke stažení
  • Encyklopedie potravin
Vracíme se k tradicím
Články

Vracíme se k tradicím

Posted on 30. 9. 20148. 12. 2014 by Jakvkychyni.cz
Dlouhé roky se v Čechách vařila pouze standardní jídla a úplně se zapomínalo na klasické chuťovky našich předků. Naštěstí poslední roky se pomalu lidé vrací…
Moderní úpravy masa
Články

Moderní úpravy masa

Posted on 30. 9. 201411. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
Moderní technologie nám nejen zjednodušují práci, ale také přinášejí nové možnosti ve vaření. Díky nim zůstávají v potravinách živiny a tělu prospěšné látky. Teď se…
Podle čeho si vybrat steak
Články

Podle čeho si vybrat steak

Posted on 30. 9. 201411. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
Abyste se orientovali v spleti různých steaků, připravili jsme pro vás jednoduchý přehled. Většinou se jedná o maso vyzrálé, které zráním získalo křehkost, a proto…
Ryby a další živočichové od nás či ze světa
Články

Ryby a další živočichové od nás či ze světa

Posted on 30. 9. 201411. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
Ačkoliv jsou ryby skvělým zdrojem kvalitních bílkovin a dalších tělu prospěšných látek, je jejich konzumace v českých domácnostech mizivá. Někteří lidé říkají, že jim rybí…
Udělejte si vynikající roastbeef
Články

Udělejte si vynikající roastbeef

Posted on 30. 9. 201424. 2. 2015 by Jakvkychyni.cz
Rádi byste si udělali dobrý roastbeef, ale nevíte jak na to? V tomto článku vám poradíme nejen jak na to, ale také zajímavé tipy, které…
Máme právo vědět vše o potravinách?
Články

Máme právo vědět vše o potravinách?

Posted on 30. 9. 20146. 9. 2016 by Jakvkychyni.cz
Velká část lidí stále netuší, že má možnost a právo na informace o potravinách, které kupují. Jedná se o mnohem více informací než je váha…
Maso do ledu a vakuovat
Články

Maso do ledu a vakuovat

Posted on 30. 9. 20143. 10. 2019 by Jakvkychyni.cz
Jak jsme se již zmínili v předchozích článcích, nejhorší formou pro skladování masa je mražení, i když ani to není zcela pravda, k tomu se…
Kupujeme upravené maso. Je libo sušené nebo v plechovce?
Články

Kupujeme upravené maso. Je libo sušené nebo v plechovce?

Posted on 30. 9. 20143. 10. 2019 by Jakvkychyni.cz
Kromě standardně prodávaných mas můžeme dnes na pultech našich obchodů nalézt také jiné formy masa. Je dobré vědět, jaká úskalí a výhody tyto výrobky přinášejí.…
Udělejte si skvělý steak jako profík
Články

Udělejte si skvělý steak jako profík

Posted on 30. 9. 201411. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
Máte rádi steaky? Ale bojíte se je dělat doma sami? Nebojte se, nyní vám nabídneme pár tipů. Pochopitelně velmi důležitý je nákup vhodného masa. Maso…
Proč je dobré jíst maso
Články

Proč je dobré jíst maso

Posted on 30. 9. 20143. 10. 2019 by Jakvkychyni.cz
Kromě toho, že je naprosto přirozené jíst maso, ne nadarmo jsme se narodili jako všežravci, tak nám konzumace masa přináší další výhody a látky, potřebné…
I maso musí uzrát
Články

I maso musí uzrát

Posted on 30. 9. 201411. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
Stejně jako ovoce i zelenina je dobré nechat uzrát i maso. Neznamená to, že by se některé nedalo konzumovat začerstva, ale většině druhů zrání jen…

Posts pagination

Previous Page Page 1 … Page 230 Page 231 Page 232 … Page 235 Next Page
Videorecepty na YouTube

Nejčtenější články

  • Soutezni-kviz-1080x1080-foto-150x150
    Jarní soutěž s Jakvkuchyni.cz!
  • brusinky-scaled
    Trápí vás záněty močových cest? Víme, jak na ně vyzrát!
  • rýma_nahled
    Babiččiny rady a tipy: jak na nachlazení?
  • nadivka-titulka
    Nádivka – dokonalá příloha s jarní chutí
  • shutterstock_245158483-1
    Jitrocel: Vyrobte si sirup, odvar nebo med
  • ppc-1800x1800-1-150x150
    Májová soutěž 2025 s Jakvkuchyni.cz

Hodí se Vám do kuchyně

Fotopostup: Vanilková panna cotta s rebarborovou omáčkou

Fotopostup: Vanilková panna cotta s rebarborovou omáčkou

Italská panna cotta a tradiční česká rebarbora tvoří lahodný kontrast. Panna cottu si připravte klidně den dopředu, je třeba ji chladit několik hodin dopředu.

Zobrazit
© Copyright 2014 – 2025 – Jak v kuchyni     Zásady ochrany osobních údajů
Magazine WordPress Themes by DesignOrbital
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
×
 

Loading Comments...