• O projektu
  • Search
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest
Jak v kuchyni

Jak v kuchyni

Pokud rádi vaříte, zkoušíte nové recepty, zajímáte se o novinky ze světa potravin a nejste lhostejní ke třídění odpadů, tak jste tu správně!

Skip to content
Menu
  • Recepty
  • Články
  • Seriály
  • Videa
  • Soutěže a kvízy
  • Ke stažení
  • Encyklopedie potravin

Články

Originální články o vaření, zdraví, třídění a recyklaci odpadu nebo trvalé udržitelnosti na Jakvkuchyni.cz.

Blahodárný zázvor léčí a chutná
Články

Blahodárný zázvor léčí a chutná

Posted on 13. 1. 201516. 2. 2015 by Jakvkychyni.cz
Asi každý z vás se již někdy setkal se zázvorem. Někteří pouze v podobě sušeného koření, ale to asi jen proto, že netušili, kolik zdraví…
Romové – pišot
Bezmasá jídla

Romové – pišot

Posted on 11. 1. 201525. 8. 2016 by Jakvkychyni.cz
Muzikant Vojta Lavička nechybí na žádné důležité události romské kultury a byl také členem kultovních kapel Álom a Gipsy.cz. Pišot je jeho oblíbené jídlo, které…
Slovensko – Bryndzové pirohy
Články

Slovensko – Bryndzové pirohy

Posted on 11. 1. 201525. 8. 2016 by Jakvkychyni.cz
Slovenská herečka a moderátorka Lenka Vácvalová miluje bryndzu a halušky jsou její oblíbené rodinné jídlo. Do tohoto receptu přidává i slaninu nebo jiné maso, které…
Vitamínové bomby proti zimním nachlazením
Články

Vitamínové bomby proti zimním nachlazením

Posted on 10. 1. 201511. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
Rozmarné počasí si pohrává s naší imunitou a snad v každé rodině je jednou za čas někdo nemocný – nebo na něj začíná něco lézt.…
Kurkuma, koriandr a kardamon
Články

Kurkuma, koriandr a kardamon

Posted on 8. 1. 201519. 4. 2017 by Jakvkychyni.cz
Indická kuchyně je zdravá, barevná a voňavá. I doma si můžete připravit exotické pokrmy – díky koření, které i rýži s čočkou pozvedne na úplně jinou…
Křen – evropský ženšen
Články

Křen – evropský ženšen

Posted on 6. 1. 201518. 4. 2017 by Jakvkychyni.cz
Křen koupíte za pár korun v každé samoobsluze nebo na trhu. Tato nenápadná zelenina je nabitá léčivými látkami, vitamíny, minerály. Má výraznou pikantní chuť a je…
Vietnam – Hovězí s česnekem a jasmínovou rýží
Články

Vietnam – Hovězí s česnekem a jasmínovou rýží

Posted on 2. 1. 201511. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
Hovězí na česneku s jasmínovou rýží si moderátorka a herečka Veronika Hong oblíbila už jako malé děvče. Její tatínek totiž z Vietnamu pochází. I ze zbytků rýže…
Chcete vyzrát na kocovinu?
Články

Chcete vyzrát na kocovinu?

Posted on 1. 1. 20156. 1. 2015 by Jakvkychyni.cz
Pokud počítáte, že vaše oslava nebude alkoholu prostá, potom jsou následující řádky určené právě pro vás.     Je jasné, že nejjistějším prostředkem proti kocovině…
Jak uchovat vánoční cukroví?
Články

Jak uchovat vánoční cukroví?

Posted on 30. 12. 201416. 12. 2016 by Jakvkychyni.cz
Během vánočních svátků, ale také i po Vánocích bychom měli dbát na správné skladování u cukroví, které si někteří napečou do zásoby nebo které nám…
Šampaňské nebo sekt – jak se vyznat v bublinkách
Články

Šampaňské nebo sekt – jak se vyznat v bublinkách

Posted on 29. 12. 201411. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
Silvestr už pomalu klepe na dveře a s ním i slavnostní přípitek. Rádi byste si dopřáli „bublinky“, ale vlastně nevíte jak se v nich vyznat?…
Koleda pro ptáčky
Články

Koleda pro ptáčky

Posted on 27. 12. 201423. 2. 2016 by Jakvkychyni.cz
S vánočním časem přichází pohoda a s pohodou i dobré skutky. Udělejte něco dobrého i pro ptáčky, kteří přes zimu hledají pod sněhem či ledem…

Posts pagination

Previous Page Page 1 … Page 79 Page 80 Page 81 … Page 88 Next Page

Nejčtenější články

  • brusinky-scaled
    Trápí vás záněty močových cest? Víme, jak na ně vyzrát!
  • rýma_nahled
    Babiččiny rady a tipy: jak na nachlazení?
  • shutterstock_245158483-1
    Jitrocel: Vyrobte si sirup, odvar nebo med
  • bazalka-titulka
    10 způsobů jak využít bazalku v kuchyni
  • spenat-titulka
    12 zásaditých potravin pro zdravé tělo
  • Soutez-1080x1080-foto-150x150
    Soutěž o lístky na festival s Jakvkuchyni.cz

Hodí se Vám do kuchyně

Infografika o třídění kovů

Infografika o třídění kovů

Třídění a recyklace kovů má nekonečný smysl – opětovné zpracování vytříděného kovového odpadu je možné donekonečna. Data o třídění a recyklaci kovů v infografice na Jakvkuchyni.cz.

Zobrazit
© Copyright 2014 – 2025 – Jak v kuchyni     Zásady ochrany osobních údajů
Magazine WordPress Themes by DesignOrbital
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
×
 

Loading Comments...