• O projektu
  • Search
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Jak v kuchyni

Jak v kuchyni

Pokud rádi vaříte, zkoušíte nové recepty, zajímáte se o novinky ze světa potravin a nejste lhostejní ke třídění odpadů, tak jste tu správně!

Skip to content
Menu
  • Recepty
  • Články
  • Seriály
  • Soutěže a kvízy
  • Vaše recepty
  • Ke stažení
  • Encyklopedie potravin

Články

Originální články o vaření, zdraví, třídění a recyklaci odpadu nebo trvalé udržitelnosti na Jakvkuchyni.cz.

Plánujeme jídelníček – Jak šetřit při nákupech
Články

Plánujeme jídelníček – Jak šetřit při nákupech

Posted on 15. 5. 20146. 9. 2016 by Jakvkychyni.cz
Když se podíváte na účtenku z týdenního nákupu, poleje vás studený pot? Náklady na potraviny ale patří k těm položkám rodinného rozpočtu, které můžete jednoduše snížit. Při…
Jaro plné chřestu
Články

Jaro plné chřestu

Posted on 15. 5. 20144. 10. 2019 by Jakvkychyni.cz
Chřest byl v době starého Egypta známý jako skvělé afrodiziakum, nejvíce si na něm pochutnávají Francouzi. V historii ho zpopularizoval francouzský král Ludvík XIV, který si chřest…
Šéfkuchař radí, jak na hygienu
Články

Šéfkuchař radí, jak na hygienu

Posted on 15. 5. 20148. 12. 2014 by Jakvkychyni.cz
Vaření se stává v poslední době pro stále více lidí koníčkem. Proto studují nové recepty a používají cizokrajné potraviny. V kuchyni ale často stále pracují tak, jak…
Tipy pro dokonalý úklid v kuchyni
Články

Tipy pro dokonalý úklid v kuchyni

Posted on 15. 5. 20142. 2. 2015 by Jakvkychyni.cz
Nestačí utřít prach na skříňkách a vyhodit z lednice zapomenutou papriku! Úklid kuchyně by měl být důkladný. Klidně si jej rozvrhněte do jednoho týdne. Máme pro…
Jaké údaje mají být na obalech potravin?
Články

Jaké údaje mají být na obalech potravin?

Posted on 2. 5. 20146. 9. 2016 by admin
Údaje uváděné na obalech potravin jsou pro nás základním zdrojem informací. Na jejich základě se rozhodujeme, jestli si výrobek koupíme nebo ne.

Navigace pro příspěvky

Previous Page Page 1 … Page 78 Page 79

Nejčtenější články

  • bazalka-titulka
    10 způsobů jak využít bazalku v kuchyni
  • ovoce-děti-lívance1
    Jaká jídla jsou nevhodná pro batolata a děti od 1- 4 let
  • brambory_titulka
    Můžeme jíst naklíčené brambory?
  • postupne-zavadeni-prikrmu_jak-na-to
    Postupné zavádění příkrmů – jak na to?
  • salaty-titulka
    Čtrnáct druhů salátů, které stojí za to vyzkoušet
  • Bundle-of-stalks-rhubarb_191203670-1
    Rebarbora – kyselý, ale zdravý zázrak

Hodí se Vám do kuchyně

Infografika: Co jste nevěděli o těstovinách?

Infografika: Co jste nevěděli o těstovinách?

Zobrazit
© Copyright 2014 – 2022 – Jak v kuchyni     Zásady ochrany osobních údajů
Magazine WordPress Themes by DesignOrbital
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
×
 

Loading Comments...