Cibulová polévka: francouzská versus česká


Cibulová polévka je skvělá v zimě, zasytí, zahřeje a zároveň není příliš těžká. S čerstvým chlebem, máslem a sýrem je to dokonalá kombinace po náročném dni. Jaká je podle vás lepší? Francouzská s vínem, nebo jemná smetanová česká?

french onion soup

Tradiční francouzská cibulačka s vínem

Tradiční francouzská cibulačka s vínem

Cibulová polévka je skvělá v zimě, zasytí, zahřeje a zároveň není příliš těžká. S čerstvým chlebem, máslem a sýrem je to dokonalá...

Recept - suroviny a postup

Česká smetanová cibulačka

Česká smetanová cibulačka

Neobvyklá verze cibulové polévky se smetanou bude skvělou volbou, když potřebujete pořádně zahřát. Můžete ji dozdobit krutony nebo...

Recept - suroviny a postup

Smetana se prodává také v nápojových kartonech. Patří do oranžových kontejnerů – stačí jej vymýt! Vznikne z něj papír nebo izolace.

 

Štítky:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


*