Velikonoční menu: křenová polévka, jehněčí s nádivkou a mazanec

Jak bude vypadat naše velikonoční menu? Tradiční křenová polévka, jehněčí hřbet pečený v troubě, nádivka a na závěr mazanec. Dáte si také?

Polish Easter soup with egg and sausage

Křenová polévka

Křenová polévka

Tradiční velikonoční polévka se připravuje z vývaru, který zbyl po vařeném mase. Křen použijte čerstvý a nešetřete jím. Pokud chcete...

Recept - suroviny a postup

Pečený jehněčí hřbet

Pečený jehněčí hřbet

Marinovaný jehněčí hřbet pečte pomalu, odmění se vám koncentrovanou chutí a na jazyku se bude rozpadat. Výborný bude s tradiční...

Recept - suroviny a postup

Tradiční nádivka s bůčkem a slaninou

Tradiční nádivka s bůčkem a slaninou

Je zároveň lehká, díky bílkům a jemnému pečivu, ale i výživná díky bůčku. Tradičně se podává jako příloha k velikonoční...

Recept - suroviny a postup

Velikonoční mazanec

Velikonoční mazanec

Tradiční velikonoční mazanec nechte pořádně vykynout, odmění se vám nadýchanou strukturou.

Recept - suroviny a postup

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*