Vaříme z luštěnin: fazolová pomazánka, burákové máslo a čočková polévka

Luštěniny jsou zdravé a chutné. Můžete si je připravit nejen jako přílohu nebo hlavní jídlo, ale i ve formě pomazánek třeba na svačinu nebo lehkou večeři. Fazole jsou bohatým zdrojem vitamínů skupiny B, železa, zinku, vápníku a významného množství vlákniny, které podporuje dobré trávení.

Glass with Peanut Butter

Fazolová pomazánka

Fazolová pomazánka

Luštěniny na našem stole stále nejsou tak často, jak to doporučují odborníci. S touto pomazánkou je propašujete dětem i dospělým, pro...

Recept - suroviny a postup

Burákové máslo

Burákové máslo

Že si můžete doma připravit tuto typicky americkou pochoutku? Je to snadné a navíc máte jistotu, že ve vašem burákovém másle nebudou...

Recept - suroviny a postup

Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

Super extra zahřívací polévka, která vám dodá energii po dlouhém dni... Červenou čočku stačí propláchnout, nemusíte ji nechat namáčet...

Recept - suroviny a postup

 

Autorem receptů a fotografií receptů je Andrea Jakešová, výživová specialistka (www.nehladu.cz)

Kelímek od smetany stačí pořádně vyškrábat a může putovat do žlutého kontejneru.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*