• O projektu
  • Search
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest
Jak v kuchyni

Jak v kuchyni

Pokud rádi vaříte, zkoušíte nové recepty, zajímáte se o novinky ze světa potravin a nejste lhostejní ke třídění odpadů, tak jste tu správně!

Skip to content
Menu
  • Recepty
  • Články
  • Seriály
  • Videa
  • Soutěže a kvízy
  • Ke stažení
  • Encyklopedie potravin

Články

Originální články o vaření, zdraví, třídění a recyklaci odpadu nebo trvalé udržitelnosti na Jakvkuchyni.cz.

Čokoláda pro začátečníky i pokročilé – návod k použití
Články

Čokoláda pro začátečníky i pokročilé – návod k použití

Posted on 30. 1. 201722. 6. 2017 by Jakvkuchyni.cz
Kakaové boby jsou jediným zdrojem pro výrobu čokolády. V jakých oblastech se pěstují? Jaké země je nejvíc produkují? Existují nějaké exkluzivní oblasti, kde se pěstují…
Tuky a oleje: Zdraví prospěšné tuky
Články

Tuky a oleje: Zdraví prospěšné tuky

Posted on 27. 1. 20178. 12. 2020 by Jakvkuchyni.cz
Správné tuky jsou nezbytnou součástí naší stravy. Nacházejí se v potravinách v mnoha různých podobách. Cílem tohoto článku je přiblížit vám ty tuky, které jsou…
VIP osobnosti: V kuchyni se Svatavou Vaškovou alias Coolinářkou
Články

VIP osobnosti: V kuchyni se Svatavou Vaškovou alias Coolinářkou

Posted on 26. 1. 201722. 6. 2017 by Jakvkuchyni.cz
Jaká je filosofie Coolinářky Svatavy Vaškové?  Dobré jídlo, připravené rychle a jednoduše z kvalitních a dostupných surovin. Sympatické je, že slepě nesleduje módní trendy ve…
Jak často by měly děti pít mléko?
Články

Jak často by měly děti pít mléko?

Posted on 20. 1. 201710. 3. 2024 by Jakvkuchyni.cz
V posledních letech jsou knihkupectví zavalena přemírou knih o zdravé výživě. Některé jsou kvalitní, jiné méně, některé je dobré raději nekupovat. O výživě dětí se mluví…
Magdalena Dobromila Rettigová – symbol kuchařek a hospodyněk
Články

Magdalena Dobromila Rettigová – symbol kuchařek a hospodyněk

Posted on 19. 1. 201722. 6. 2017 by Jakvkuchyni.cz
Známá věta: ,, Vraž do toho osm vajec…“ ze slavné Domácí kuchařky autorky Magdaleny Dobromily Rettigové se stala symbolem doby, ve které na složení pokrmů…
Snídaně, které vás zahřejí a naladí na celý den
Články

Snídaně, které vás zahřejí a naladí na celý den

Posted on 17. 1. 201722. 6. 2017 by Jakvkuchyni.cz
Snídaně jsou základem zdravého životního stylu. Platí to zejména v zimě, kdy je ráno ještě tma a všichni by si rádi přispali. Zdravé a lahodné…
Jak správně uspořádat kuchyň
Články

Jak správně uspořádat kuchyň

Posted on 12. 1. 201722. 6. 2017 by Jakvkuchyni.cz
Správně dispozičně vyřešená kuchyň ušetří spoustu zbytečných pohybů, v konečném důsledku tedy i váš drahocenný čas. A vaření se rázem stane příjemnější a zábavnější… Přinášíme…
Vánoční menu podle Jitky Boho
Články

Vánoční menu podle Jitky Boho

Posted on 6. 1. 20174. 3. 2021 by Jakvkuchyni.cz
,,Boho není jen příjmení, je to naše životní filosofie, naše cesta. S manželem společně vytváříme hudbu, která je i naším cílem a já jsem se…
Předsevzetí – malými krůčky k velkým změnám
Články

Předsevzetí – malými krůčky k velkým změnám

Posted on 3. 1. 201722. 6. 2017 by Jakvkuchyni.cz
Konec roku je spojen s bilancováním. Nezřídka kdy si uvědomíme, že ne všechno se nám v uplynulém roce podařilo tak, jak bychom chtěli. Nyní přichází nový…
Netradiční silvestrovské pohoštění
Články

Netradiční silvestrovské pohoštění

Posted on 29. 12. 20164. 3. 2021 by Jakvkuchyni.cz
Bramborový salát na vece s plátkem šunky je sice klasika, ale trochu nudná. O tom, že se dá pohoštění udělat jinak – nápaditě a lahodně, vás…
V kuchyni s Markétou Pavleje alias Kitchenette
Články

V kuchyni s Markétou Pavleje alias Kitchenette

Posted on 28. 12. 201622. 6. 2017 by Jakvkuchyni.cz
Markéta Pavleje věří v sílu zdravého, kvalitního a vyváženého jídla. Proto se na jejím stole servírují jídla ze všech koutů světa, uvařené s láskou z místních surovin.  Jako…

Posts pagination

Previous Page Page 1 … Page 50 Page 51 Page 52 … Page 88 Next Page

Nejčtenější články

  • rýma_nahled
    Babiččiny rady a tipy: jak na nachlazení?
  • brusinky-scaled
    Trápí vás záněty močových cest? Víme, jak na ně vyzrát!
  • bazalka-titulka
    10 způsobů jak využít bazalku v kuchyni
  • spenat-titulka
    12 zásaditých potravin pro zdravé tělo
  • polevka-titulka
    Jíška: Jako od babičky
  • ovoce-děti-lívance1
    Jaká jídla jsou nevhodná pro batolata a děti od 1- 4 let

Hodí se Vám do kuchyně

Samolepky pro kořenky: Moderní styl pro vaše kořenky a zavařeniny

Samolepky pro kořenky: Moderní styl pro vaše kořenky a zavařeniny

Zavařujte v moderním stylu a nezapomínejte také na své kořenky.

Zobrazit
© Copyright 2014 – 2025 – Jak v kuchyni     Zásady ochrany osobních údajů
Magazine WordPress Themes by DesignOrbital
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
×
 

Loading Comments...