Ořechy by se pro své léčebné účinky měly stát doslova vaší srdeční záležitostí. Jejich konzumaci však neocení pouze vaše srdce, ale výhrou bude pro celé vaše tělo. V ořeších se totiž skrývají tělu prospěšné mono a polynenasycené mastné kyseliny, které přirozeně snižují škodlivý cholesterol.    
| 
 | 
 
Ořechy by se pro své léčebné účinky měly stát doslova vaší srdeční záležitostí. Jejich konzumaci však neocení pouze vaše srdce, ale výhrou bude pro celé vaše tělo. V ořeších se totiž skrývají tělu prospěšné mono a polynenasycené mastné kyseliny, které přirozeně snižují škodlivý cholesterol.     
 | 
          | 
 
Porce     
4 porce     
 | 
          | 
 
Doba přípravy     
30 minut     
 | 
          | 
 
Chod     
 | 
Pokyny    
- Vykuchané a omyté pstruhy pokapejte citronovou šťávou, osolte, a obalte v mouce.
 - Takto připravené zprudka na oleji opečte z obou stran. Po zezlátnutí zmírněte oheň, přidejte máslo a pstruhy dopečte.
 - Po upečení pstruhy vyjměte, do výpeku přidejte pomerančovou šťávu a smetanu s vínem. Nechte přejít varem.
 - Na talíři pstruhy přelijte omáčkou, posypte spařenými a oloupanými mandlemi, dozdobte petrželkou a zakápněte citronovou šťávou.
 
