Pstruh na másle s kmínem

Říká se, že v jednoduchosti je krása a u tohoto receptu to platí dvojnásob. Nepotřebujeme na něj příliš mnoho ingrediencí a máme za chvíli uvařený chutný a zdravý oběd pro celou rodinu. Jdeme na to.
Říká se, že v jednoduchosti je krása a u tohoto receptu to platí dvojnásob. Nepotřebujeme na něj příliš mnoho ingrediencí a máme za chvíli uvařený chutný a zdravý oběd pro celou rodinu. Jdeme na to.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
dle počtu pstruhů
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
15 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Suroviny
    ryba pstruh
    máslo ghí
Pokyny
  1. Pstruha důkladně očistíme.
  2. Posypeme ho solí zvenku i zevnitř.
  3. Pak ho posypeme ho kmínem - na každou rybu využijeme zhruba jednu polévkovou lžíci.
  4. Ghí rozpustíme na pánví a následně rybu asi 15 až 20 minut smažíme.
  5. Pstruh výborně chutná s bramborami a salátem z čerstvé zeleniny.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*