Pstruh na másle s kmínem


Pstruh na másle s kmínem
Říká se, že v jednoduchosti je krása a u tohoto receptu to platí dvojnásob. Nepotřebujeme na něj příliš mnoho ingrediencí a máme za chvíli uvařený chutný a zdravý oběd pro celou rodinu. Jdeme na to.
Pstruh na másle s kmínem
Říká se, že v jednoduchosti je krása a u tohoto receptu to platí dvojnásob. Nepotřebujeme na něj příliš mnoho ingrediencí a máme za chvíli uvařený chutný a zdravý oběd pro celou rodinu. Jdeme na to.
Porce
dle počtu pstruhů
Doba přípravy
15 minut
Doba vaření
20 minut
Suroviny
    pstruh dle počtu osob
Pokyny
  1. Pstruha důkladně očistíme.
  2. Posypeme ho solí zvenku i zevnitř.
  3. Pak ho posypeme ho kmínem - na každou rybu využijeme zhruba jednu polévkovou lžíci.
  4. Ghí rozpustíme na pánví a následně rybu asi 15 až 20 minut smažíme.
  5. Pstruh výborně chutná s bramborami a salátem z čerstvé zeleniny.
Tisknout

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


*