Říká se, že v jednoduchosti je krása a u tohoto receptu to platí dvojnásob. Nepotřebujeme na něj příliš mnoho ingrediencí a máme za chvíli uvařený chutný a zdravý oběd pro celou rodinu. Jdeme na to.
|
Říká se, že v jednoduchosti je krása a u tohoto receptu to platí dvojnásob. Nepotřebujeme na něj příliš mnoho ingrediencí a máme za chvíli uvařený chutný a zdravý oběd pro celou rodinu. Jdeme na to.
|
![]() |
Porce
dle počtu pstruhů
|
![]() |
Doba přípravy
15 minut
|
![]() |
Chod
|
Pokyny
- Pstruha důkladně očistíme.
- Posypeme ho solí zvenku i zevnitř.
- Pak ho posypeme ho kmínem - na každou rybu využijeme zhruba jednu polévkovou lžíci.
- Ghí rozpustíme na pánví a následně rybu asi 15 až 20 minut smažíme.
- Pstruh výborně chutná s bramborami a salátem z čerstvé zeleniny.