Kuře z pivní plechovky

Kuře z pivní plechovky

Klasické grilované kuře zná jistě každý. Ale už jste ho zkoušeli grilovat s plechovkou piva? Pokud ne, pak to musíte určitě vyzkoušet. Když kuře postavíte na plechovku s pivem, bude maso krásně šťavnaté a propečené.
Pštrosí maso s rozmarýnem

Pštrosí maso s rozmarýnem

Přinášíme tip na skvělý recept ze skvělého pštrosího masa. Exotiku stačí ochutit rozmarýnem. Jak na to?
Slaný závin

Slaný závin

Slané záviny milují snad všichni. A nyní, kdy je sklizeň úrody v plném proudu, se můžeme vyřádit v rozličných kombinacích. Tentokrát jsme se inspirovali známým italským salátem caprese, který jsme zahalili do rozpadajícího se listového těsta.
Pomazánka z čočky a kari

Pomazánka z čočky a kari

Máte rádi červenou čočku? Jaké pokrmy z ní rádi připravujete? Červená čočka si v poslední době získala oblibu. Je plná živin a vitamínů a nenáročná na přípravu. Věděli jste ale, že z ní lze připravit také skvělé pomazánky? Dnes tu pro vás máme tip na jednu z nich.
Hovězí krk na víně

Hovězí krk na víně

Vyhýbáte se hovězímu masu pro jeho těžkou stravitelnost? Ukážeme vám, že i hovězí maso si zaslouží vaši pozornost. Jako například tento hovězí krk na víně.
Thajská kari pasta

Thajská kari pasta

Thajská kuchyně se neobejde bez kari. Vybrat si můžeme červené, zelené nebo žluté. Thajské gastronomii vyznáme upřímnou lásku tím, že si kari pastu připravíme doma. Naučíme vás, jak na to.
Pomazánka z kozího sýra a pažitky

Pomazánka z kozího sýra a pažitky

Stará moudrost praví, že v jednoduchosti je krása. To můžeme jednoznačně potvrdit v případě této pomazánky z kozího sýra. Chuť tvarohu a smetany spojená s chutí čerstvé pažitky dovede chuť této pomazánky k dokonalosti. Navíc je její příprava jednoduchá a velmi rychlá. Svačinku tak máte vykouzlenou během chvilky.
Svíčková na smetaně

Svíčková na smetaně bez mouky

Výbornou svíčkovou na smetaně uděláme hravě i bez mouky. Pochutnáme si a jako bonus nebude nikomu těžko. Nevěříte? Tady je recept.
yam yam omáčka

Yum Yum omáčka

Možná tuto omáčku znáte z japonských steakhousů nebo jako přílohu k hranolkům. Výtečně se ale hodí i k Maki sushi. Jak si ji připravíme?