Vepřové nudličky s paprikami a kokosovým mlékem

Vepřové nudličky s paprikami a kokosovým mlékem

Metoda úpravy pokrmů “stir-fry” je známá především v asijské kuchyni. Je to vlastně smažení při častém míchání a prohazování ingrediencí v pánvi typu WOK. Při této metodě jsou suroviny nakrájené na malé kousky, obvykle začínáme masem, ke kterému postupně přidáváme další ingredience. Připravte si vepřové nudličky s paprikami a kokosovým mlékem podle receptu na Jakvkuchyni.cz!
Zapečená dýně se sýrovou omáčkou a tymiánem

Zapečená dýně se sýrovou omáčkou a tymiánem

Pokud je recept jednoduchý a výsledný pokrm lahodný, poskočí radostí snad každý kuchař a kuchařka. A přesně taková je zapečená dýně se sýrem, kterou si můžeme dopřát jako hlavní chod, nebo netradiční přílohu. Jak nato prozradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Polévka z dýně hokkaido

Polévka z dýně hokkaido

Jakmile dýni nakrájíme, bude už příprava polévky rychlá a snadná. Její oříšková chuť mile překvapí. V chladnějších měsících zahřeje a při větším množství zasytí jako hlavní chod.
Entrecote s brusinkovou omáčkou a pečenými brambory

Entrecote s brusinkovou omáčkou a pečenými brambory

Entrecote, neboli Rib Eye Steak je maso z vysokého roštěnce. Hodí se na rychlou úpravu a připravíme z něj výtečné steaky. Výběr masa bychom určitě neměli podcenit a investovat do vyzrálého masa. Sladká brusinková omáčka dodá steaku šmrnc. Jak si připravit šťavnatý Rib Eye Steak prozradí v receptu Jakvkuchyni.cz!
Pomalu pečený roštěnec – Roastbeef

Pomalu pečený roštěnec – Roastbeef

Roastbeef je úplně jednoduché jídlo, se kterým ale naděláme velkou parádu! Skvěle se hodí k bramborám, do salátu, sendvičů nebo na chlebíčky. Maso ale nesmí být zcela propečené, aby zůstalo pěkně růžové a šťavnaté.
Grilovaný bůček s rukolovým salátem

Grilovaný bůček s rukolovým salátem

Z grilovaného bůčku na pivě s česnekem a bylinkami lze vykouzlit opravdovou dobrotu! Chutná navíc skvěle studený i teplý. Jako přílohu si k němu můžeme připravit lehký, ale zároveň sytý salát s bramborami a vejci! Jak na grilovaný bůček s rukolovým salátem prozradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Žebra se salátem Coleslaw

Žebra se salátem Coleslaw

Vepřová žebírka jsou skvělá na gril, připravit je ale můžeme také v troubě. Pro odlehčení můžeme použít jako přílohu salát Coleslaw, protože se společně skvěle doplňují. Jak na to prozradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Feta Cheese Stuffed Tomatoes

Feta Cheese Stuffed Tomatoes

Grilovaná rajčata si můžeme připravit jako lehkou letní večeři, předkrm nebo přílohu k opečenému masu. Naplnit je lze různými druhy sýrů, například sýrem feta nebo krémovým čerstvým sýrem s gorgonzola. Správnou chuť dodají čerstvé bylinky.
Grilovaný hermelín s jarní cibulkou

Grilovaný hermelín s jarní cibulkou

Grilovací sezóna je tady! Místo masa můžeme k zelenině připravit grilovaný hermelín s jarní cibulkou. K této chuťové kombinaci se skvěle hodí nasládlé omáčky. Pokud nám nebude počasí přát, můžeme si ho připravit i doma v troubě. Recept na grilovaný hermelín s jarní cibulkou a domácí švestkovou a brusinkovou omáčku přináší Jakvkuchyni.cz!