Kdo by neznal maso s šípkovou omáčkou, nebo brusinky jako ideální doplněk k masu. Tušili jste ale, že hovězí maso chutná perfektně i s červeným rybízem? Ten je navíc plný vitaminu C, E a také antioxidantů, což z něj činí ideální ovoce.
Suroviny: koření
Okurková, nebo jogurtová? Záleží jen na vás. U studených polévek je poměr ingrediencí a výsledná chuť skutečně jen vaší volbou. Tarator tedy může být okurková polévka s jogurtem, nebo vychlazený jogurtový krém s okurkovou příchutí.
Kombinace ovoce a masa je stále oblíbenější. Místo tradiční pizzy se šunkou a ananasem vyzkoušejte sofistikovanou kombinaci fíků se šunkou.
Citronová zálivka je ideální ke sladkým i slaným jídlům. Zkuste ji třeba k rybě či salátu.
Tradiční francouzská zálivka doprovodí zelené saláty, ale použít ji můžete i na bagetu nebo sendvič místo másla.
Nevšední jídlo plné vitamínů a chuti, navíc hotové během několika minut.
Že jste v kuchyni mangold ještě nikdy nepoužili? Tak to byste měli napravit, je bohatý na vitamín C a chutná skvěle.
Ideální lehká příloha z brambor a cukety, která potěší v létě i kdykoli jindy během roku.
Jednoduchý, rychlý a chutný pokrm, který si díky své hravosti zamilují děti i dospělí.
Bramborový salát nepatří jen ke štědrovečerní tabuli. Na jeho odlehčené verzi si můžete pochutnat i v horkých letních dnech.
Rychlý a zdravý oběd či večeře s pořádnou náloží omega 3 mastných kyselin a kyseliny listové jehož příprava vám zabere méně jak 5 minut.