Sendvič s mozzarellou, sušenou šunkou a rajčaty


Italové jsou proslulí svou vášní pro život i dobré jídlo. Spojení toustu s typicky italskými pochutinami je nezapomenutelné, a navíc velmi zdravé. Bazalka a rajčata dodají výslednému sendviči šťavnatost a svěžest, mozzarella a šunka zase zasytí.
Italové jsou proslulí svou vášní pro život i dobré jídlo. Spojení toustu s typicky italskými pochutinami je nezapomenutelné, a navíc velmi zdravé. Bazalka a rajčata dodají výslednému sendviči šťavnatost a svěžest, mozzarella a šunka zase zasytí.
Porce
4 sendviče
Doba přípravy
20 minut
Doba vaření
10 minut
Suroviny
Pokyny
  1. Z toustového chleba odřízneme kůrku.
  2. Majonézu zamícháme spolu se zakysanou smetanou a bylinkami. Ochutíme solí a barevným pepřem.
  3. Toastový chleb namažeme připraveným dipem.
  4. Mozarellu nakrájíme na plátky, které obalíme v sušené šunce. Na pánvi ji dokřupava orestujeme.
  5. Rajčata nakrájíme na plátky.
  6. Poté dáme orestovanou mozarellu na toastový chléb spolu z rajčaty a lístky bazalky. Vše zakápneme balzamickou redukcí.
  7. Přiklopíme druhým toastovým chlebem a podáváme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


*