Křupavé chlebové vločky
Ztvrdlý chléb máme doma téměř všichni. Jeho další zpracování může představovat náš první krok k ekologičtějšímu způsobu života.
Celý článek
Ztvrdlý chléb máme doma téměř všichni. Jeho další zpracování může představovat náš první krok k ekologičtějšímu způsobu života.
Celý článek
V podzimním období se s dýňovými recepty setkáváme téměř všude. K těm nejznámějším se řadí zcela jednoznačně polévka. Dalším skvělým způsobem,...
Celý článek
Pokud se vydáte do Francie, narazíte na tento sendvič „na každém rohu“. „Croque-monsieur“, v překladu „zabouchnutý pán“, je klasickým sendvičem...
Celý článek
Výrazná chuť sýru kontrastuje se sladkokyselými brusinkami. Až tento toust ochutnáte, tuto kombinaci si zamilujeme. Tradiční karamelový norský sýr Brunost...
Celý článek
Losos, rajčata a bazalka? Tato nezvyklá kombinace vám připomene dovolenou u moře. Díky krustě zůstane maso lososa krásně vláčné a nevysuší se.
Celý článek
Když nevíte, co připravit dětem do školy nebo jako odpolední svačinku, vsaďte na tento zdravý obložený chleba. Proteiny, sacharidy a jedna porce zeleniny,...
Celý článek
Kvásek, houby, cibule, brambory a vajíčka. Ano, výsledkem bude hutná a tradiční polévka. Kyselu se sice říká jídlo chudých, ale jeho chuť je miliónová....
Celý článek
Zkoušeli jste si připravit domácí houbovou nádivku? Kromě toho, že si báječně pochutnáte, krásně provoníte celou kuchyň.
Celý článek