Italský sendvič

Také si dáte rádi na svačinku sendvič? Zkuste jej pozvednout na jinou úroveň a připravte si italský sendvič. Proč zrovna italský? Protože je ze samých dobrot, které vás na pár chvil přenesou do prosluněné Itálie vonící po olivách, bazalce a sušených rajčatech. To vše doplněné jemnou chutí mozzarelly a čerstvé ciabatty.
Také si dáte rádi na svačinku sendvič? Zkuste jej pozvednout na jinou úroveň a připravte si italský sendvič. Proč zrovna italský? Protože je ze samých dobrot, které vás na pár chvil přenesou do prosluněné Itálie vonící po olivách, bazalce a sušených rajčatech. To vše doplněné jemnou chutí mozzarelly a čerstvé ciabatty.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
dle potřeby
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
15 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Chod
Suroviny
    pečivo ciabatta
    pesto bazalkové
    šunka plátky sušená
    salám plátky libovolný
    sýr plátky tvrdý
    rajčata sušená
Pokyny
  1. Ciabattu podélně rozkrojíme a trochu opečeme.
  2. Pečivo potřeme pestem a postupně vrstvíme sýr, salám, mozzarellu, rajčata a sušenou šunku – vše v množství, které nám vyhovuje.
  3. Nakonec přikryjeme druhou částí pečiva.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*