Italský sendvič


Také si dáte rádi na svačinku sendvič? Zkuste jej pozvednout na jinou úroveň a připravte si italský sendvič. Proč zrovna italský? Protože je ze samých dobrot, které vás na pár chvil přenesou do prosluněné Itálie vonící po olivách, bazalce a sušených rajčatech. To vše doplněné jemnou chutí mozzarelly a čerstvé ciabatty.
Také si dáte rádi na svačinku sendvič? Zkuste jej pozvednout na jinou úroveň a připravte si italský sendvič. Proč zrovna italský? Protože je ze samých dobrot, které vás na pár chvil přenesou do prosluněné Itálie vonící po olivách, bazalce a sušených rajčatech. To vše doplněné jemnou chutí mozzarelly a čerstvé ciabatty.
Porce
dle potřeby
Doba přípravy
15 minut
Doba vaření
bez vaření
Suroviny
    pečivo ciabatta
    pesto bazalkové
    šunka plátky sušená
    salám plátky libovolný
    sýr plátky tvrdý
    rajčata sušená
Pokyny
  1. Ciabattu podélně rozkrojíme a trochu opečeme.
  2. Pečivo potřeme pestem a postupně vrstvíme sýr, salám, mozzarellu, rajčata a sušenou šunku – vše v množství, které nám vyhovuje.
  3. Nakonec přikryjeme druhou částí pečiva.
Tags:

Štítky:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


*