Kedlubnové zelí s jablíčky

Dá se jíst s masem nebo i samostatně a má spoustu vitamínů. Zkuste jednou místo klasického zelí vyzkoušet alternativu v podobě kedlubny. Chuťové pohárky vám poděkují!
Dá se jíst s masem nebo i samostatně a má spoustu vitamínů. Zkuste jednou místo klasického zelí vyzkoušet alternativu v podobě kedlubny. Chuťové pohárky vám poděkují!
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
2 porce
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
20 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Chod
Pokyny
  1. Oloupané kedlubny a jablka nastrouháme nahrubo.
  2. Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme cibuli se špetkou kmínu a osmahneme. Přidáme kedlubny, které podlijeme trochou vody, a necháme při mírné teplotě dusit.
  3. Pak už jen přidáme jablka, pokapeme citronovou šťávou, osolíme, promícháme a ještě chvíli dusíme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*