Česnekové máslo

Různě ochucená másla dokážou posunout chuť jídla na vyšší úroveň. Česnekové máslo můžeme připravit z domácího, ale i z kupovaného másla. Snadný a velmi rychlý recept na domácí česnekové máslo s bylinkami dodá skvělou chuť nejen masu, rybám, bramborám nebo grilované zelenině, ale je skvělé také jen tak - rozetřené na pečivu.
Různě ochucená másla dokážou posunout chuť jídla na vyšší úroveň. Česnekové máslo můžeme připravit z domácího, ale i z kupovaného másla. Snadný a velmi rychlý recept na domácí česnekové máslo s bylinkami dodá skvělou chuť nejen masu, rybám, bramborám nebo grilované zelenině, ale je skvělé také jen tak - rozetřené na pečivu.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
200 g másla
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
20 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Chod
Suroviny
    máslo 200g změklé
    česnek 2stroužky prolisovaný
    smetana 1lžíce ke šlehání
    rozmarýn 1lžíce
    tymián 1lžíce
Pokyny
  1. Hodně změklé máslo vyšleháme se smetanou a přidáme prolisovaný česnek a koření.
  2. Všechny ingredience dokonale prošleháme.
  3. Máslo přesuneme do potravinářské fólie.
  4. Zabalíme do válečku a konce převážeme provázkem.
  5. Uchováváme v ledničce.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*