Přinášíme tip na recept z bizoního masa. Jak na to?
    
| 
 | 
 
Přinášíme tip na recept z bizoního masa. Jak na to?
     
 | 
          | 
 
Porce     
2 porce     
 | 
          | 
 
Doba přípravy     
30 minut     
 | 
          | 
 
Chod     
 | 
Suroviny
| 
 
maso
400g
bizoní
 
hovězí vývar
2dcl
 
hladká mouka
1lžíce
 
cibule
1ks
 
česnek
1ks
 
sójová omáčka
1/2lžíce
 
rozmarýn
1snítka
  | 
Pokyny    
- Maso osolíme, opepříme a opečeme na rozpáleném olivovém oleji z každé strany přibližně 3 minuty.
 - Poté ho vložíme do trouby a pečeme při 180 °C asi 25 minut.
 - Když je maso hotové, využijeme výpek na omáčku.
 - Na výpeku osmažíme cibuli, zaprášíme moukou a zalijeme hovězím vývarem.
 - Do směsi přidáme česnek, rozmarýn a sojovou omáčku.
 - Povaříme a maso omáčkou zalijeme.
 - Podáváme s bramborovou kaší.
 
