Houbová polévka

Houbová polévka

Zahřeje i potěší. Krémová houbová polévka spolehlivě patří mezi pokrmy, které vám přinesou pohodu i plné břicho.
Králík na houbách

Králík na houbách

Česká klasika, se kterou nesáhnete vedle, pokud připravujete tradiční sváteční oběd. Rozhodně se zamilujete do jeho křupavé kůrky a jemné chut.
Malinový dort Ivanka

Malinový dort Ivanka

Lehký dezert, do kterého využijete přebytek malin a který je ideální jak na oslavu jako narozeninový dort, tak na víkend jako chutný zákusek k poobědové kávě a pro děti.
Krupicová kaše s kokosem a čokoládou

Krupicová kaše s kokosem a čokoládou

Krupicová kaše nemusí být nudná! S kokosem, želatinou a čokoládou vykouzlíte takovou večeři, na kterou děti nezapomenou. A když přidáte ovoce nebo džem, bude zároveň i vitaminovou bombou.
Jahodové lívance se šlehačkou

Jahodové lívance se šlehačkou

Hrnkové recepty máme rádi, protože chceme vařit, péct a ne jen odměřovat a přepočítávat! Hrnkové lívance si můžete připravit na večeři a zbytek si dát k snídani.
Zapečené kuře s kuskusem

Zapečené kuře s kuskusem

Máte chuť na něco lehkého a rychlého? Kuřecí nudličky zapečené v troubě se smetanovo-hořčicovou omáčkou doplněné o zeleninový kuskus budou to pravé. A stačit vám bude jen 6 ingrediencí!
Těstoviny s cuketou a hráškem

Těstoviny s cuketou a hráškem

Jídla z jednoho hrnce jsou záchranou pro všechny zaměstnané matky. Ušetří čas při přípravě, při mytí nádobí a úklid je otázkou pár minut.
Sýrovo-houbové noky s ořechovým máslem

Sýrovo-houbové noky s ořechovým máslem

Italské noky si můžete vychutnat v různých variantách. Zde je jedna, která nadchne milovníky sýra, hub a ořechů. Místo ořechového másla zkuste třeba jen olivový olej nebo si připravte máslo s bylinkami.
Švédské skořicové rolky

Švédské skořicové rolky

Pokud jste propadli kouzlu skořice, tyto rolky se u vás neohřejí. Jsou navíc velmi jednoduché na přípravu. Jejich základem je kardamonové těsto, které můžete využít i pro pečení švédského chleba.
Rybízová buchta

Skořicovo-rybízová sněhová buchta

Bábovky už máte plné zuby a k tomu máte doma přebytek rybízu? Zkuste mramorovou buchtu s kakaem, skořicí a rybízem. Pokud při podávání nezapomenete na šlehačku, jen se po ní zapráší.
Dušené hovězí na rybízu

Dušené hovězí na rybízu

Kdo by neznal maso s šípkovou omáčkou, nebo brusinky jako ideální doplněk k masu. Tušili jste ale, že hovězí maso chutná perfektně i s červeným rybízem? Ten je navíc plný vitaminu C, E a také antioxidantů, což z něj činí ideální ovoce.