Losos na páře s chřestem a citronovou omáčkou

Losos na páře s chřestem a citronovou omáčkou

Úprava lososa na páře je skvělým příkladem toho, že v jednoduchosti je krása. Díky vaření v páře si losos zachová svoji přirozenou chuť, zůstane krásně šťavnatý a pokrm bude navíc lehký a zdravý bez dalšího přidaného tuku. Jako příloha se hodí křupavý zelený chřest s citrónovo-koprovou omáčkou, která spolu s lososem tvoří opravdu dokonalé duo. Připravte si tento recept s lososem podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Vepřové medailonky s krémovou žampionovou omáčkou

Vepřové medailonky s krémovou žampionovou omáčkou

Rychlé, ale přitom dokonale lahodné jídlo pro každou příležitost! Vepřové medailonky v krémové žampionové omáčce připravíme během pár minut a s minimem surovin. Připravte si vepřové medailonky na krémové omáčce se žampiony a bylinkami podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Bageta s bylinkovým máslem

Bageta s bylinkovým máslem

Křupavá bageta a voňavé bylinkové máslo – tohle je kombinace, která nikdy nezklame! Domácí pečivo není na přípravu tak složité, jak se může zdát, a odměnou je dokonalá vůně i chuť. Připravme si jednoduché bagety a máslo, které si zamilují děti i dospělí podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Mrkvovo-bramborové pyré

Mrkvovo-bramborové pyré

Bramborová kaše je klasika, ale co ji zkusit trochu ozvláštnit? Když přidáme mrkev, získáme jemné, nasládlé mrkvovo-bramborové pyré, které je nejen chutné, ale i krásně barevné. Skvěle se hodí jako příloha k pečenému masu, ale obstojí i samo o sobě – třeba s jarní cibulkou nebo čerstvou pažitkou. Připravte si mrkvovo-bramborové pyré na másle podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Krémová sýrová polévka s květákem a slaninovými chipsy

Krémová sýrová polévka s květákem a slaninovými chipsy

Hustá, krémová, voňavá a sytá! Tahle polévka kombinuje jemnost květáku s výrazností čedaru a křupavostí slaniny i krutonů. A když ji na závěr posypeme čerstvou pažitkou, vznikne dokonalý chuťový zážitek. Připravte si lahodnou krémovou polévku s cheddarem, bylinkami a slaninovými chipsy a bylinkami podle receptu od Javkuchyni.cz!
Ovesné banánové sušenky

Ovesné banánové sušenky

Šťavnaté ovesné sušenky s čokoládou – jednoduché, rychlé a ideální třeba na snídani, svačinu nebo ke kávě. Jsou vláčné, jemně sladké a hotové za chviličku. A navíc… voní skořicí! Připravte si lahodné ovesné banánové sušenky podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Zapečené palačinky se špenátem a ricottou

Zapečené palačinky se špenátem a ricottou

Palačinky nemusí být jen sladké! Zapečené palačinky se špenátem a ricottou jsou skvělou volbou pro všechny milovníky slaných dobrot. Jemná náplň ze špenátu, smetany a ricotty dodá palačinkám krémovou konzistenci, zatímco zapečená mozzarella na povrchu vytvoří dokonalou zlatavou kůrku. Připravte si zapečené palačinky se špenátem a ricottou podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
České kynuté tvarohové koláče

České kynuté tvarohové koláče

Tvarohové koláče patří mezi nejoblíbenější sladké dobroty české kuchyně. Jemné kynuté těsto, lahodná tvarohová náplň a křupavá drobenka – tato klasika nesmí chybět na žádném stole. Připravme si je podle tohoto osvědčeného receptu na Jakvkuchyni.cz!
Špagety Carbonara

Špagety Carbonara

Špagety Carbonara – pravá chuť Itálie na vašem talíři doma! Tento oblíbený recept si získal srdce gurmánů po celém světě. Tajemství dokonalých Carbonara spočívá v kvalitních surovinách a správné technice přípravy – žádná smetana, jen hladká omáčka vytvořená ze žloutků, pecorina a škrobové vody z těstovin. Připravte si špagety Carbonara jako z Itálie podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Bramboráky s majoránkou a česnekem

Bramboráky s majoránkou a česnekem

Nejlepší jsou ještě teplé, rovnou z pánve! Voní po česneku a majoránce a i když na jejich přípravu budeme potřebovat jen pár základních surovin, patří mezi nejoblíbenější jídlo české kuchyně. Připravte si tradiční bramboráky s majoránkou a česnekem podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Knedlo vepřo zelo

Knedlo vepřo zelo

Knedlo vepřo zelo je král mezi českými jídly! Šťavnaté pečené maso se silným výpekem, jemné domácí knedlíky a lahodně dochucené zelí tvoří dokonalou kombinaci, která patří na každý slavnostní i rodinný stůl. Připravte si tradiční knedlo vepřo zelo podle receptu od Jakvkuchyni.cz!