Když zbydou vajíčka natvrdo, můžete z nich připravit skvělé vaječné ragů. Tento jednoduchý recept vám také nabízí možnost vyzkoušet kapary a ančovičky. Pikantní dresink z hořčice můžete využít i na zeleninové saláty.
Produkty z řady
Zbyly vám od večeře vařené brambory? Připravte si z nich italské noky. Když využijete potraviny, které byste jinak vyhodili, pomůžete svému rozpočtu i přírodě.
Jak se zahřát srdce a potěšit chuťové buňky? Připravte si domácí horkou čokoládu s nádechem skořicové chuti podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Připravte si lahodnou roládu z vláčného těsta s kokosovým pudinkem s příchutí rumu podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Křupavé a skořicovým cukrem dochucené churros jsou snadné a rychlé. Všechny chuťové buňky budou díky receptu na Jakvkuchyni.cz v sedmém nebi!
Tento dezert vám nezabere mnoho času a výsledek je úchvatný – zejména pokud whiskey omáčku zapálíte před svými hosty nebo rodinou.
Černý kořen zatím velkou popularitu v českých kuchyních nesklízí, ale to je možná jen otázkou času. Tato zimní kořenová zelenina, která se vzhledově podobá křenu a chutná jako pastinák, vaše tělo obohatí vitaminy A, B1,B2, C a E.
Starý chléb nemusíte vyhazovat, připravte si z něj polévku! Tato variace na kyselo je velmi zdravá díky dýňovému oleji. Miso pasta je super na prohřátí organismu a dodá masovou chuť.
Svatomartinské rohlíčky nebo také podkovy, martiny, roháče.
Zelí dokonale doplňuje chuť hovězího, zvěřiny a nebo pečené drůbeže.
Domácí houskové knedlíky budete mít připravené během chvilky a krom toho, budete mít také skvělý pocit z domácího výrobku.