• O projektu
  • Search
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest
Jak v kuchyni

Jak v kuchyni

Pokud rádi vaříte, zkoušíte nové recepty, zajímáte se o novinky ze světa potravin a nejste lhostejní ke třídění odpadů, tak jste tu správně!

Skip to content
Menu
  • Recepty
  • Články
  • Seriály
  • Videa
  • Soutěže a kvízy
  • Ke stažení
  • Encyklopedie potravin

Články

Originální články o vaření, zdraví, třídění a recyklaci odpadu nebo trvalé udržitelnosti na Jakvkuchyni.cz.

Rychlé pohoštění na rodinnou party za pár minut!
Články

Rychlé pohoštění na rodinnou party za pár minut!

Posted on 27. 4. 201526. 4. 2017 by Jakvkychyni.cz
Chystáte rodinnou oslavu a chcete hosty překvapit chutným pohoštěním, které vám nezabere moc času? Tak zkuste naše vynikající parmazánové sušenky se sezamovými semínk, vynikající rozpečený…
Jak správně třídit plasty
Články

Jak správně třídit plasty v domácnosti?

Posted on 24. 4. 201516. 8. 2018 by Jakvkychyni.cz
Kelímky od jogurtů, obaly od sýrů, uzenin nebo mikrotenové sáčky od zeleniny a ovoce. S podobnými plastovými obaly se během nakupování potravin setkáváme velmi často, ovšem…
Petra Černocká: Jsem hrdá na to, že jsme třídící národ
Články

Petra Černocká: Jsem hrdá na to, že jsme třídící národ

Posted on 22. 4. 201522. 4. 2015 by Jakvkychyni.cz
Petru Černockou si všichni pamatují jako Dívku na koštěti a dnes ji znají jako elegantní dámu. Necháte se inspirovat jejími recepty? Máte nějaký tip nebo…
Jak nakupovat, abychom neplýtvali
Články

Jak nakupovat, abychom neplýtvali

Posted on 18. 4. 20156. 9. 2016 by Jakvkychyni.cz
Kdo sní nejvíc potravin v každé rodině? Odpadkový koš. Zkažené nebo přebytečné potraviny končí v koši a za rok jich takto zbytečně vyhodíme až třetinu. Představte si,…
Vytvořte si krásné skleničky na luštěniny!
Články

Vytvořte si krásné skleničky na luštěniny!

Posted on 16. 4. 20156. 5. 2015 by Jakvkychyni.cz
Jak uskladnit luštěniny v kuchyni, aby nepřekážely a byly stále po ruce?  Máme pro vás fotonávod, jak vyrobit originální skleničky a připevnit je nad linku. Děti…
Fenykl: Poklad naší kuchyně, po kterém můžete i zhubnout
Články

Fenykl: Poklad naší kuchyně, po kterém můžete i zhubnout

Posted on 14. 4. 201526. 4. 2017 by Jakvkychyni.cz
Do salátů, na pečení, dušení, grilování, jako přísada do polévek nebo omáček…fenykl se dá použít na mnoho způsobů a všechny chutnají skvěle! Fenykl se v našich…
Vypěstujte si hrachové výhonky
Články

Vypěstujte si hrachové výhonky!

Posted on 10. 4. 20159. 4. 2022 by Jakvkuchyni.cz
Hrachové výhonky byly dlouho výsadou asijské kuchyně, ale pro svoji jemnou hráškovou chuť a bohatství vitamínů začínají nacházet místo i v evropské kuchyni. I když…
Velikonoční menu: křenová polévka, jehněčí s nádivkou a mazanec
Články

Velikonoční menu: křenová polévka, jehněčí s nádivkou a mazanec

Posted on 6. 4. 201528. 11. 2020 by Jakvkychyni.cz
Jak bude vypadat naše velikonoční menu? Tradiční křenová polévka, jehněčí hřbet pečený v troubě, nádivka a na závěr mazanec. Dáte si také?  
Pochutnejte si na staročeské pučálce
Články

Pochutnejte si na staročeské pučálce

Posted on 4. 4. 201526. 4. 2017 by Jakvkychyni.cz
Pučálka je naklíčený změklý hrách, který se dá využít v teplé i studené kuchyni. Můžeme ho opéct na pánvičce na sádle, přidat do zeleninových salátů, nebo…
Jehněčí – tradiční pečeně i moderní špízy
Články

Jehněčí – tradiční pečeně i moderní špízy

Posted on 3. 4. 201526. 4. 2017 by Jakvkychyni.cz
Jehněčí patří mezi neprávem podceňovaná masa. Jehňata jsou živená mlékem, jejich maso jehňat je kvalitní a zdravé, na rozdíl od skopového nemá výraznou chuť, je…
Velikonoční dekorace: Veselé barvy a hravá nálada
Články

Velikonoční dekorace: Veselé barvy a hravá nálada

Posted on 2. 4. 201528. 11. 2020 by Jakvkychyni.cz
Velikonoční atmosféru si můžete doma snadno vykouzlit během chvilky. Stačí použít jarní barvy a popustit uzdu naší kreativity. A pokud se vám nechce nic vymýšlet,…

Posts pagination

Previous Page Page 1 … Page 74 Page 75 Page 76 … Page 88 Next Page

Nejčtenější články

  • brusinky-scaled
    Trápí vás záněty močových cest? Víme, jak na ně vyzrát!
  • rýma_nahled
    Babiččiny rady a tipy: jak na nachlazení?
  • shutterstock_245158483-1
    Jitrocel: Vyrobte si sirup, odvar nebo med
  • ppc-1800x1800-1-150x150
    Májová soutěž 2025 s Jakvkuchyni.cz
  • nadivka-titulka
    Nádivka – dokonalá příloha s jarní chutí
  • spenat-titulka
    12 zásaditých potravin pro zdravé tělo

Hodí se Vám do kuchyně

Samolepky pro kořenky: Nepřehlédnutelný styl

Samolepky pro kořenky: Nepřehlédnutelný styl

Chcete do své kuchyně vnést nový svěží look? Stačí uspořádat koření, přesypat je do krásných kořenek a vybrat si z našich nálepek ve třech různých dekorech.

Zobrazit
© Copyright 2014 – 2025 – Jak v kuchyni     Zásady ochrany osobních údajů
Magazine WordPress Themes by DesignOrbital
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
×
 

Loading Comments...