• O projektu
  • Search
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest
Jak v kuchyni

Jak v kuchyni

Pokud rádi vaříte, zkoušíte nové recepty, zajímáte se o novinky ze světa potravin a nejste lhostejní ke třídění odpadů, tak jste tu správně!

Skip to content
Menu
  • Recepty
  • Články
  • Seriály
  • Videa
  • Soutěže a kvízy
  • Ke stažení
  • Encyklopedie potravin

Články

Originální články o vaření, zdraví, třídění a recyklaci odpadu nebo trvalé udržitelnosti na Jakvkuchyni.cz.

Arónie – magická indiánská rostlina zpomalující stárnutí
Články

Arónie – magická indiánská rostlina zpomalující stárnutí

Posted on 5. 11. 201530. 10. 2017 by Jakvkychyni.cz
Černá jeřabina se k nám dostala ze Severní Ameriky, kde Indiánům sloužila jako potrava i lék. Při její přípravě nezapomeňte na cukr – je totiž velmi…
Jeřabiny – lahodný elixír podzimu
Články

Jeřabiny – lahodný elixír podzimu

Posted on 4. 11. 201530. 10. 2017 by Jakvkychyni.cz
Určitě jste si nemohli nevšimnout barevných bobulek jeřabin, které k podzimnímu koloritu bezesporu patří. Ty se mohou velmi snadno a prakticky využít v domácnosti při přípravě marmelád,…
Videorecept: Křupavé závitky z rýžového těsta
Články

Videorecept: Křupavé závitky z rýžového těsta

Posted on 1. 11. 201511. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
Oblíbili jste si jarní závitky v exotických restauracích? Připravit si je můžete i doma. Rýžové placky dostanete ve specializovaných obchodech s asijskými potravinami nebo ve…
Videorecept: Sendvič s mozzarellou, sušenou šunkou a rajčaty
Bezmasá jídla

Videorecept: Sendvič s mozzarellou, sušenou šunkou a rajčaty

Posted on 1. 11. 20154. 10. 2019 by Jakvkychyni.cz
Italové jsou proslulí svou vášní pro život i dobré jídlo. Spojení toustu s typicky italskými pochutinami je nezapomenutelné, a navíc velmi zdravé. Bazalka a rajčata…
Kdoule – rafinovaná podzimní laskomina
Články

Kdoule – rafinovaná podzimní laskomina

Posted on 28. 10. 20152. 8. 2017 by Jakvkychyni.cz
Při podzimních procházkách vás možná zaujal strom se zvláštními žlutými plody, na povrchu plstnatě chlupatými, které připomínají křížence jablka a hrušky. Jsou to kdoule, jedinečné…
Artyčok – zelenina plná lásky
Články

Artyčok – zelenina plná lásky

Posted on 26. 10. 201530. 10. 2017 by Jakvkychyni.cz
Ani se nechce věřit, že zelenofialové růžice artyčoku jsou ve skutečnosti druhem bodláku. Atraktivní zelenina, která báječně chutná a navíc je i účinným afrodisiakem, představuje…
Fotonávod: Uspořádejte si koření
Články

Fotonávod: Uspořádejte si koření

Posted on 22. 10. 20154. 8. 2016 by Jakvkychyni.cz
Když otevřete poličku s kořením, sypou se na vás špatně uzavřené pytlíčky? Máte problém najít to koření, které právě potřebujete? Udělejte si ze své poličky oázu…
Videorecept: Domácí hamburger
Články

Videorecept: Domácí hamburger

Posted on 20. 10. 201517. 4. 2019 by admin
Hamburgery patří ke vděčným jídlům: rychle se připraví, jednoduše servírují a jsou zdrojem velké radosti dospělých i dětí. U přípravy domácího hamburgeru dbejte na kvalitní…
Multifunkční citron: Zkuste pečené citrony proti kašli
Články

Multifunkční citron: Zkuste pečené citrony proti kašli

Posted on 19. 10. 201530. 10. 2017 by Jakvkychyni.cz
Citron si v našich kuchyních poradí opravdu se vším. Využít ho můžeme pro zdraví, proti pachům v domácnosti, jako příjemné aroma v moučnících nebo různých pokrmech. Zkuste si…
Čekanka – lodičky s nevšední chutí
Články

Čekanka – lodičky s nevšední chutí

Posted on 16. 10. 201530. 10. 2017 by Jakvkychyni.cz
Přepadla vás chuť vyzkoušet v kuchyni něco nevšedního? Inspirujte se v ráji všech gurmánů – Belgii – a vsaďte na čekanku. Z lahodných bílých puků tu připravují ty…
Fotonávod: Lahodné palačinky
Články

Fotonávod: Lahodné palačinky

Posted on 15. 10. 201525. 8. 2016 by Jakvkychyni.cz
Jak připravit skvělé palačinky? Máme pro vás podrobný postup, díky kterému připravíte palačinky stejně dobré jako na dovolené ve Francii. Stačí správné suroviny o pokojové…

Posts pagination

Previous Page Page 1 … Page 65 Page 66 Page 67 … Page 88 Next Page

Nejčtenější články

  • brusinky-scaled
    Trápí vás záněty močových cest? Víme, jak na ně vyzrát!
  • shutterstock_245158483-1
    Jitrocel: Vyrobte si sirup, odvar nebo med
  • rýma_nahled
    Babiččiny rady a tipy: jak na nachlazení?
  • ppc-1800x1800-1-150x150
    Májová soutěž 2025 s Jakvkuchyni.cz
  • spenat-titulka
    12 zásaditých potravin pro zdravé tělo
  • bazalka-titulka
    10 způsobů jak využít bazalku v kuchyni

Hodí se Vám do kuchyně

Samolepky pro kořenky: Šedá patina - různé tvary

Samolepky pro kořenky: Šedá patina - různé tvary

Vneste do vaší kuchyně šmrnc a pořádek se samolepkami na kořenky a obaly od Jakvkuchyni.cz! Vždy tak budete mít přehled o tom, co se ve které sklenici či dóze nachází. Vybrat si můžete z různých tvarů v šedém designu s lístečky.

Zobrazit
© Copyright 2014 – 2025 – Jak v kuchyni     Zásady ochrany osobních údajů
Magazine WordPress Themes by DesignOrbital
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
×
 

Loading Comments...