• O projektu
  • Search
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest
Jak v kuchyni

Jak v kuchyni

Pokud rádi vaříte, zkoušíte nové recepty, zajímáte se o novinky ze světa potravin a nejste lhostejní ke třídění odpadů, tak jste tu správně!

Skip to content
Menu
  • Recepty
  • Články
  • Seriály
  • Videa
  • Soutěže a kvízy
  • Ke stažení
  • Encyklopedie potravin

Články

Originální články o vaření, zdraví, třídění a recyklaci odpadu nebo trvalé udržitelnosti na Jakvkuchyni.cz.

All inclusive na dovolené – čím víc, tím líp?
Články

All inclusive na dovolené – čím víc, tím líp?

Posted on 19. 6. 20173. 10. 2019 by Jakvkuchyni.cz
Pomalu nás škádlí myšlenky na léto, sluníčko čím dál více  hřeje a my začínáme přemýšlet o dovolené. S tím souvisí nejen výběr ubytování, ale i…
Rozmarýn – mořská rosa na české zahrádce
Články

Rozmarýn – mořská rosa na české zahrádce

Posted on 16. 6. 201717. 4. 2019 by Jakvkuchyni.cz
Naše prababičky mívaly často ve spížce láhev rozmarýnového vína anebo sáček s touto nasušenou bylinkou. Rozmarýn byl totiž pověstný svými léčivými schopnostmi a sloužil i jako…
Proč je tak důležité jíst ryby?
Články

Proč je tak důležité jíst ryby?

Posted on 8. 6. 201717. 4. 2019 by Jakvkuchyni.cz
Také si vzpomínáte na rybí olej na lžičce? Víte, proč je tak hodnotný a máte ryb ve vašem jídelníčku skutečně dostatek? Mořské a sladkovodní ryby byly…
Tuky a oleje
Články

Medical News: Správné tuky ve stravě – Omega-3 mastné kyseliny oslabují listerii

Posted on 5. 6. 201714. 6. 2018 by Jakvkuchyni.cz
Četné studie dokládají potenciální přínosy omega-3 mastných kyselin pro zdraví, které zahrnují snížené riziko vzniku cukrovky, obezity, astmatu a dokonce i srdečních chorob. Nyní vědci zjistili,…
Proč se jídlo kazí a jak tomu předejít?
Články

Proč se jídlo kazí a jak tomu předejít?

Posted on 2. 6. 20173. 10. 2019 by Jakvkuchyni.cz
Těšili jste se, jak se pochlubíte kamarádce vlastnoručně vyrobeným kompotem, jenže když jste ho otevřeli, koukali jste na povrchu na plíseň? Co teď? Opatrně ji…
Deník učenlivé „třídičky“ Irči aneb co jste nevěděli o obalech z nápojových kartonů?
Články

Deník učenlivé „třídičky“ Irči aneb co jste nevěděli o obalech z nápojových kartonů?

Posted on 1. 6. 201728. 11. 2020 by Jakvkuchyni.cz
V minulém díle … aneb co jste nevěděli o papírových obalech? jsem se zabývala odpadem z papíru, který je hojně využívaným obalovým materiálem.   Kromě zajímavostí…
Jak uspořádat potraviny v lednici?
Články

Jak uspořádat potraviny v lednici?

Posted on 29. 5. 201722. 6. 2017 by Jakvkuchyni.cz
Je to teprve 50 let, co se staly lednice, jak je známe dnes, běžným vybavením našich domácností. Amerika poznala výhody ledniček mnohem dříve než Evropa.…
Úklid – jak si vyrobit domácí čističe?
Články

Úklid – jak si vyrobit domácí čističe?

Posted on 25. 5. 201722. 6. 2017 by Jakvkuchyni.cz
Rádi bychom měli čistou domácnost, ale speciální čisticí prostředky stojí spoustu peněz. K tomu, jak si vytvořit levnou a přesto účinnou variantu, jsme se často inspirovali…
Čokoláda pro začátečníky i pokročilé – vše o výrobě čokolády
Články

Čokoláda pro začátečníky i pokročilé – vše o výrobě čokolády

Posted on 24. 5. 201722. 6. 2017 by Jakvkuchyni.cz
Na webu Jak v kuchyni jsme se čokoládě již věnovali ve speciálním článku Čokoláda pro začátečníky i pokročilé – návod k použití, ve kterém jste se mohli…
Design food 2. díl: Jak prezentovat jídlo na talíři?
Články

Design food 2. díl: Jak prezentovat jídlo na talíři?

Posted on 22. 5. 201717. 4. 2019 by Jakvkuchyni.cz
Hana Kosiková je průvodcem speciálního seriálu Design Food, který by měl nám všem pomoci s aranžováním jídla. Většina z nás se totiž zabývá především tím, jak jídlo…
Tuky a oleje: Živočišný a rostlinný tuk ve studené a teplé kuchyni
Články

Tuky a oleje: Živočišný a rostlinný tuk ve studené a teplé kuchyni

Posted on 18. 5. 20173. 10. 2019 by Jakvkuchyni.cz
Pokud se na tuky díváme z určitého pohledu, ať už rostlinného či živočišného, pak je vždy dobré zamyslet se, odkud tuk pochází a kde jej kupujeme.…

Posts pagination

Previous Page Page 1 … Page 46 Page 47 Page 48 … Page 88 Next Page

Nejčtenější články

  • rýma_nahled
    Babiččiny rady a tipy: jak na nachlazení?
  • brusinky-scaled
    Trápí vás záněty močových cest? Víme, jak na ně vyzrát!
  • bazalka-titulka
    10 způsobů jak využít bazalku v kuchyni
  • spenat-titulka
    12 zásaditých potravin pro zdravé tělo
  • polevka-titulka
    Jíška: Jako od babičky
  • ovoce-děti-lívance1
    Jaká jídla jsou nevhodná pro batolata a děti od 1- 4 let

Hodí se Vám do kuchyně

Infografika: Pět druhů cukroví za dvě hodiny!

Infografika: Pět druhů cukroví za dvě hodiny!

Stačí jeden velký nákup, odpoledne v kuchyni s dobrý plánem a máte napečeno.

Zobrazit
© Copyright 2014 – 2025 – Jak v kuchyni     Zásady ochrany osobních údajů
Magazine WordPress Themes by DesignOrbital
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
×
 

Loading Comments...