• O projektu
  • Search
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest
Jak v kuchyni

Jak v kuchyni

Pokud rádi vaříte, zkoušíte nové recepty, zajímáte se o novinky ze světa potravin a nejste lhostejní ke třídění odpadů, tak jste tu správně!

Skip to content
Menu
  • Recepty
  • Články
  • Seriály
  • Videa
  • Soutěže a kvízy
  • Ke stažení
  • Encyklopedie potravin

Články

Originální články o vaření, zdraví, třídění a recyklaci odpadu nebo trvalé udržitelnosti na Jakvkuchyni.cz.

Kvásek a kváskové pečivo
Články

Kvásek a kváskové pečivo

Posted on 29. 5. 201929. 5. 2019 by Jakvkuchyni.cz
V posledních letech se stále více lidí vrací k tradicím, zřejmě z přesycení dnešní dobou, kdy seženeme téměř vše bez našeho většího přičinění. Lidé si…
Kuskus
Články

Kuskus

Posted on 27. 5. 201913. 4. 2021 by Jakvkuchyni.cz
Kuskus je v dnešní uspěchané době oblíbenou přílohou, neboť jeho příprava vyžaduje jen pár minut. Navíc se dá použít do mnoha pokrmů – jak slaných,…
Pórkové kořínky s pyré v podání šéfkuchaře Oldřicha Sahajdáka
Články

Pórkové kořínky s pyré v podání šéfkuchaře Oldřicha Sahajdáka

Posted on 1. 5. 20191. 11. 2019 by Jakvkuchyni.cz
Pojďme i tentokrát nahlédnout pod pokličku vaření v duchu zero waste a nechat se inspirovat dalším receptem z projektu Vaříme beze zbytku. V dnešním díle…
Tipy a triky: Zpracování a využití avokáda
Články

Tipy a triky: Zpracování a využití avokáda

Posted on 26. 4. 20193. 10. 2019 by Jakvkuchyni.cz
Také milujete avokádo? Ve videu přinášíme praktické rady, jak z něj odstranít pecku, zabránít jeho zhnědnutí a také přidáme tip na zdravý recept. Jdeme na…
Bulgur příloha na x způsobů
Články

Bulgur – příloha na x způsobů

Posted on 25. 4. 201917. 4. 2019 by Jakvkuchyni.cz
Bulgur je u nás k dostání již řadu let, přesto zatím není běžně připravován v našich kuchyních a spousta z nás nemá vůbec představu o…
Stévie – tajemství medového lístku
Články

Stévie – tajemství medového lístku

Posted on 16. 4. 201912. 4. 2021 by Jakvkuchyni.cz
“Stévie? Neznám…” To je častá odpověď, když se mluví o stévii, přesněji o rostlině Stevia rebaudiana Bertoni, známé jako stévie sladká, medové lístky či sladká…
Kam a jak třídit oleje, léky, elektrospotřebiče a baterie?
Články

Kam a jak třídit oleje, léky, elektrospotřebiče a baterie?

Posted on 10. 4. 201928. 11. 2020 by Jakvkuchyni.cz
Klasické možnosti třídění odpadu, které využívá celých 73 % obyvatel ČR, zřejmě netřeba dlouze představovat. Na sběrná hnízda barevných kontejnerů, k nimiž to máme průměrně…
Chipsy z květákových listů
Články

Chipsy z květákových listů v podání šéfkuchaře Igora Chramce

Posted on 1. 4. 20191. 11. 2019 by Jakvkuchyni.cz
Květák je v našich kuchyních neprávem opomíjenou zeleninou. Igor Chramec, executive chef restaurace Zátiší, nám ukáže, že z květáku se dá vykouzlit mnohem více! Přesvědčte…
Poctivý vývar jako lék a zázračný pomocník
Články

Poctivý vývar jako lék a zázračný pomocník

Posted on 28. 3. 201917. 4. 2019 by Jakvkuchyni.cz
Už naše moudré babičky věděly, jaká síla se skrývá v hovězím vývaru a že je základem každé kuchyně. Asi každý známe rčení „Polévka je grunt!“…
Kontejnery na třídění kovu
Články

Kontejnery na třídění kovu

Posted on 26. 3. 201928. 11. 2020 by Jakvkuchyni.cz
Kovy jsou hojně průmyslově využívány pro svoje ojedinělé fyzikální vlastnosti a pro snadnou a opakovanou zpracovatelnost. V poslední době jsou také čím dál častěji využívány jako…
Maso – nutriční hodnoty a jeho konzumace
Články

Maso – nutriční hodnoty a jeho konzumace

Posted on 18. 3. 20193. 10. 2019 by Jakvkuchyni.cz
Maso můžeme charakterizovat jako kosterní svalovinu. V našich kuchyních patří maso mezi potraviny, které se v jídelníčcích některých z nás vyskytují nadmíru hojně, druhými bývá naopak maso zatracováno, ať…

Posts pagination

Previous Page Page 1 … Page 29 Page 30 Page 31 … Page 88 Next Page

Nejčtenější články

  • brusinky-scaled
    Trápí vás záněty močových cest? Víme, jak na ně vyzrát!
  • shutterstock_245158483-1
    Jitrocel: Vyrobte si sirup, odvar nebo med
  • rýma_nahled
    Babiččiny rady a tipy: jak na nachlazení?
  • bazalka-titulka
    10 způsobů jak využít bazalku v kuchyni
  • spenat-titulka
    12 zásaditých potravin pro zdravé tělo
  • Soutez-1080x1080-foto-150x150
    Soutěž o lístky na festival s Jakvkuchyni.cz

Hodí se Vám do kuchyně

Samolepky pro kořenky: Šedá patina - různé tvary

Samolepky pro kořenky: Šedá patina - různé tvary

Vneste do vaší kuchyně šmrnc a pořádek se samolepkami na kořenky a obaly od Jakvkuchyni.cz! Vždy tak budete mít přehled o tom, co se ve které sklenici či dóze nachází. Vybrat si můžete z různých tvarů v šedém designu s lístečky.

Zobrazit
© Copyright 2014 – 2025 – Jak v kuchyni     Zásady ochrany osobních údajů
Magazine WordPress Themes by DesignOrbital
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
×
 

Loading Comments...