Kuře z pivní plechovky

Kuře z pivní plechovky

Klasické grilované kuře zná jistě každý. Ale už jste ho zkoušeli grilovat s plechovkou piva? Pokud ne, pak to musíte určitě vyzkoušet. Když kuře postavíte na plechovku s pivem, bude maso krásně šťavnaté a propečené.
Koprová omáčka

Koprová omáčka

Když se řekne: „koprová omáčka”, polovině lidem se rozzáří oči a polovině se vybaví školní jídelna. Pokud patříte mezi první polovinu, zde vám přinášíme jeden výborný recept na koprovou omáčku.
Pštrosí maso s rozmarýnem

Pštrosí maso s rozmarýnem

Přinášíme tip na skvělý recept ze skvělého pštrosího masa. Exotiku stačí ochutit rozmarýnem. Jak na to?
Hovězí krk na víně

Hovězí krk na víně

Vyhýbáte se hovězímu masu pro jeho těžkou stravitelnost? Ukážeme vám, že i hovězí maso si zaslouží vaši pozornost. Jako například tento hovězí krk na víně.
Hovězí brisket s gratinovanými brambory

Hovězí brisket s gratinovanými brambory

Brisket, nebo-li bok / hrudí, je maso mezi předníma nohama zvířete. Koupit ho můžeme s kostí i bez a výborně se hodí k vaření, které ho zachová měkké a šťavnaté.
Pánvičková pizza

Pánvičková pizza

Pizza? Kdo by ji neměl rád! Máme tu pro vás tip na pizzu, k jejíž přípravě postačí pouze pánvička. Ochucení a ingredience, které si na pizzu přidáte, necháme jen a jen na vás, podle toho, co máte rádi.
Svíčková na smetaně

Svíčková na smetaně bez mouky

Výbornou svíčkovou na smetaně uděláme hravě i bez mouky. Pochutnáme si a jako bonus nebude nikomu těžko. Nevěříte? Tady je recept.
Nigiri sushi

Nigiri sushi s krevetou

Zamilovali jste se do japonské kuchyně a chcete si její pochoutky připravit i doma? Poradíme vám jednoduchý recept s kvalitními surovinami, který lze lehce zvládnete připravit na letní párty nebo lehký oběd.
Hovězí šiš kebab

Hovězí šiš kebab

Léto se pomalu přehouplo do své druhé poloviny a protože je počasí opravdu dokonale letní, můžeme si užívat letních grilovaček plnými doušky. Kromě klasických steaků si můžete připravit i různé dobroty z mletého masa. Dnes vám přinášíme recept na hovězí šiš kebab, který můžete vyzkoušet třeba hned při příštím grilování.
Hovězí steak s bylinkovým máslem

Hovězí steak s bylinkovým máslem

Na steaku si pochutná snad každý a jednou za čas přísun bílkovin v této podobě neuškodí. Základem je steak dobře připravit a ochutit. Jak si steak propečete, záleží jen na vás - každý z nás má přece jen rád něco jiného. Máme pro vás ale tip, jak jej můžete ochutit. Zkuste náš tip na léto a použijte bylinkové máslo s česnekem a tymiánem.