Puding s francouzským nádechem je jednoduchý na přípravu. Se šlehačkami a čerstvými jahodami bude nezapomenutelný dezertem při letním grilování! Místo jahod můžete vyzkoušet i jiné ovoce, třeba borůvky.
Dezert
Zbyly vám třešně ze zahrádky a přemýšlíte, co s nimi? Oslaďte si život parádní bublaninou s kapkou griotky.
Rebarborový koláč zná každý, ale jeho netradiční verzi se zdravý prospěšným chřestem už málokdo. Ohromte návštěvu něčím novým.
Máte chuť na něco dobrého, ale zároveň chcete něco zdravého a rychlého? Tak čtěte dál a za 30 minut už můžete mlsat.
Španělé kdoule prodávají hlavně v řeznictví a rádi ji kombinují třeba se sýry. Ale i když zůstanete doma a rozhodnete se překvapit rodinu něčím výjimečným, kdoule je sázka na jistotu. Můžete ji připravovat jako delikatesu s masem, nebo z ní udělat dětem sladkou večeři.
Pivo se na Plzeňsku dává i do dezertů – nejspíš odtud pochází i populární pivní štrúdl.
Jak snadné! Nad touto dobrotou se můžete rozplývat během prvních jarních dnů, kdy vás příjemně zahřeje a potěší chuťové pohárky!
Rychlá dobrota, která zmizí hned ze stolu!
I začátečník zvládne tuto nadmíru snadnou a vynikající buchtu, která vás dobije zdravou energií a vy tak můžete mlsat bez výčitek.
V kostelech se dává hostie na závěr mše, během masopustního veselí se rozdávaly boží milosti, obdoba hostií. Smažte je dozlatova a nehleďte na množství kalorií.
Původně masopustní dobrota se nyní může podávat kdykoliv. Nezapomeňte na rum do těsta a smažení v sádle, které jsou pro posvícenské koblížky typické. Nejlepší jsou ještě horké.