Italové jsou proslulí svou vášní pro život i dobré jídlo. Spojení toustu s typicky italskými pochutinami je nezapomenutelné, a navíc velmi zdravé. Bazalka a rajčata dodají výslednému sendviči šťavnatost a svěžest, mozzarella a šunka zase zasytí.    
| 
 | 
 
Italové jsou proslulí svou vášní pro život i dobré jídlo. Spojení toustu s typicky italskými pochutinami je nezapomenutelné, a navíc velmi zdravé. Bazalka a rajčata dodají výslednému sendviči šťavnatost a svěžest, mozzarella a šunka zase zasytí.     
 | 
          | 
 
Porce     
4 sendviče     
 | 
          | 
 
Doba přípravy     
20 minut     
 | 
          | 
 
Chod     
 | 
Suroviny
| 
 | 
Pokyny    
- Z toustového chleba odřízneme kůrku.
 - Majonézu zamícháme spolu se zakysanou smetanou a bylinkami. Ochutíme solí a barevným pepřem.
 - Toastový chleb namažeme připraveným dipem.
 - Mozarellu nakrájíme na plátky, které obalíme v sušené šunce. Na pánvi ji dokřupava orestujeme.
 - Rajčata nakrájíme na plátky.
 - Poté dáme orestovanou mozarellu na toastový chléb spolu z rajčaty a lístky bazalky. Vše zakápneme balzamickou redukcí.
 - Přiklopíme druhým toastovým chlebem a podáváme.
 
