Oblíbili jste si jarní závitky v exotických restauracích? Připravit si je můžete i doma. Rýžové placky dostanete ve specializovaných obchodech s asijskými potravinami nebo ve velkých supermarketech. Ostatní ingredience máte určitě doma!    
| 
 | 
 
Oblíbili jste si jarní závitky v exotických restauracích? Připravit si je můžete i doma. Rýžové placky dostanete ve specializovaných obchodech s asijskými potravinami nebo ve velkých supermarketech. Ostatní ingredience máte určitě doma!     
 | 
          | 
 
Porce     
16 závitků     
 | 
          | 
 
Doba přípravy     
40 minut     
 | 
          | 
 
Chod     
 | 
Suroviny
| 
 | 
Pokyny    
- Mleté maso orestujeme na pánvi, ochutíme solí a pepřem.
 - Mrkev a řapíkatý celer nakrájíme na jemné proužky.
 - Rýžovou placku celou namočíme do studené vody a ihned vytáhneme a dáme na pracovní plochu.
 - Na mokrou rýžovou placku přidáme orestované mleté maso a pár proužků celeru a mrkve.
 - Placku stočíme v závitek a smažíme na pánvi v oleji dozlatova.
 - Křupavé závitky podáváme se sojovou nebo sweet chilli omáčkou.
 
