Pomazánka z medu, rýžového sirupu a tahini: zimní vzpruha


Je extra snadná, super výživná a navíc výborně chutná. Zimní medovou pomazánku můžete připravit do zásoby a nechat ji v ledničce tři dny. Pokud ovšem tak dlouho vydrží.
Je extra snadná, super výživná a navíc výborně chutná. Zimní medovou pomazánku můžete připravit do zásoby a nechat ji v ledničce tři dny. Pokud ovšem tak dlouho vydrží.
Porce
1 porce
Doba přípravy
10 minut
Doba vaření
bez vaření
Suroviny
    med 10g
    tahini 20g
Pokyny
  1. V misce promícháme lžičkou 1 díl medu, 1 díl rýžového sirupu a 2 díly tahini.

„Tuto pastu používám, když mě honí mlsná nebo vím, že mám před dlouhým tréninkem,“ přiznává Jakub Pawlas.

Štítky:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


*